A Fidesz EP-képviselői felszólítják a magyar baloldalt, álljanak végre a magyarok oldalára

Az Európai Parlament (EP) hétfőn vitát rendezett a Magyarországnak járó uniós forrásokról. Szerdán már a szöveget is lehet látni, amely egy újabb durva támadás hazánk ellen – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Facebookra szerdán feltöltött videóban.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI, FACEBOOK/FIDESZ2022. 11. 23. 19:14
HIDVÉGHI Balázs
Kiskõrös, 2022. november 14. Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselõje beszél a Mondjunk nemet a szankciókra! elnevezésû országjáró sorozat fórumán Kiskõrösön, a Petõfi Sándor Mûvelõdési Központban 2022. november 14-én. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Parlament ezen a héten hétfőn vitát rendezett a Magyarországnak járó uniós forrásokról. Most szerdán már a szöveget is látjuk, ami egy újabb durva támadás hazánk ellen. Az EP javaslata odáig megy, hogy erőlteti Ukrajna finanszírozását, de Magyarországtól minden forrást elvenne

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs a Facebookon közzétett videóban.

A vitában a magyar baloldal durván támadta Magyarországot – hangoztatta a Fidesz EP-képviselője.

Molnár Csaba, Cseh Katalin és Ujhelyi István, ahogy korábban sem, úgy most sem szóltak egyetlen szót sem Magyarország érdekében – jelentette ki.

A szavazás csütörtökön lesz – közölte.

Aki megszavazza ezt a határozatot, azt szavazza meg, hogy a magyarok ne jussanak hozzá a nekik járó forrásokhoz, ezért mi, a Fidesz–KDNP képviselői biztosan nemmel szavazunk – mondta Hidvéghi Balázs.

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője azt hangsúlyozta, hogy Magyarország az elmúlt hónapokban értelmes, konstruktív párbeszédet folytatott az Európai Bizottsággal. Ennek eredménye, hogy a helyreállítási programunk és a partnerségi megállapodásunk elfogadásának küszöbén állunk.

Azonban az a szélsőséges baloldali politikai garnitúra, amelyik évek óta támad minket, ezt nem bírja lenyelni. Most az EP-ben tesznek egy utolsó, kétségbeesett kísérletet arra, hogy megakadályozzák: a magyarok hozzájuthassanak a jog szerint nekik járó uniós forrásokhoz

– jelentette ki Deutsch Tamás.

A háború és az elhibázott szankciók miatt a helyzet rendkívül komoly egész Európában. Felháborító, hogy a baloldal még egy ilyen helyzetben is Magyarországot támadja – tette hozzá.

Ezért még egyszer felszólítjuk a magyar baloldal EP-képviselőit, hogy álljanak végre a magyarok oldalára, fejezzék be a Magyarország elleni uszítást, és szavazzanak nemmel a magyarellenes EP-határozatra

– mondta Deutsch Tamás.

A Fidesz Facebook-oldalán megosztott videót alább megtekinthetik:

Borítókép: Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.