Tömeges lövöldözés volt Floridában

Nyolcan megsebesültek egy Martin Luther King-nap alkalmából tartott rendezvényen.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 01. 17. 8:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyolcan megsebesültek Floridában egy Martin Luther King-nap alkalmából, hétfőn tartott rendezvényen, amikor a hatóságok szerint két társaság kezdett egymásra lövöldözni egy köztük kirobbant nézeteltérés miatt.

A St. Lucie megyei seriff hivatalának közleménye szerint a sebesültek mind felnőttek voltak, egyikük állapota életveszélyes.

A Fort Pierce-i Ilous Ellis Parkban tartott autókiállításon és családi napon több mint ezren vettek részt. A hatóságok szerint két társaság közötti nézeteltérés vezetett a lövöldözéshez.

A lövöldözés miatt kialakult káoszban négy ember, köztük egy gyermek szenvedett könnyebb sérüléseket.

A helyszínen készült videófelvételek szerint az emberek rémülten menekültek, próbáltak fedezékbe húzódni, köztük kisbabájával egy nő is.

A seriff helyettese elmondta: nagyon szomorúnak tartja, hogy azon a napon, amikor éppen a békét és az egyenlőséget képviselő Martin Luther King emléke előtt tisztelegnek, egy nézeteltérés fegyverek és erőszak alkalmazásához vezetett, és emiatt sok ártatlan ember is megsérült.

Borítókép: a rendőrség a lövöldözés helyszínén (Fotó: Twitter)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.