A 444 ismét tévedett, a tények makacs dolgok

A baloldali portál szerint Orbán Viktor nem fogott kezet Zelenszkijjel Brüsszelben, fotók bizonyítják az ellenkezőjét.

Magyar Nemzet
Forrás: Mandiner2023. 02. 09. 22:06
ORBÁN Viktor; ZELENSZKIJ, Volodimir
Orbán Balázs szerint az ukrán elnök fegyverszállítmányokat is kért Magyarországtól
EU-csúcs Brüsszelben Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 444.hu szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem köszöntötte Brüsszelben Volodimir Zelenszkijt – írta meg a Mandiner. Ezzel szemben az igazság az, hogy a magyar kormányfő találkozott, tárgyalt és kezet is fogott az ukrán elnökkel.

Arról, hogy Orbán Viktor üdvözölte Zelenszkijt, több fotó is készült, a miniszterelnök ugyanakkor videóüzenetében is megerősítette, hogy Magyarország továbbra is humanitárius segítséget nyújt Ukrajnának. 

Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij kezet fog. Fotó: Mandiner

Ismert, hogy csütörtökön kezdődött az uniós tagállamok állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács kétnapos rendkívüli ülése Brüsszelben. Az eseményről a 444.hu Nem csak a taps maradt el, Orbán mintha nem is köszöntötte volna az ukrán elnököt címmel jelentetett meg egy cikket.

Borítókép: Orbán Viktor kezet fog az ukrán elnökkel (Fotó: MTI/Európai Tanács) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.