A globalista cenzorok letiltották Steve Bannon, Trump egykori stratégiai tanácsadójának videóját

Erőteljes üzenetet küldött a CPAC Hungarynek Donald Trump mellett az elnök korábbi stratégiai főtanácsadója, Steve Bannon is. Mondanivalója azonban csípte a cenzorok szemét, így a legnagyobb videómegosztóról letiltották azt. Az Alapjogokért Központ ezért más felületen, de újra publikálta a videót, hogy azok is láthassák, akik elől a globalista cenzúra el akarta rejteni Steve Bannon üzenetét.

MAGYAR NEMZET
Forrás: ALAPJOGOKÉRT KÖZPONT2023. 05. 12. 17:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Steve Bannon üzenetében egyenesen úgy fogalmazott:

Lenyűgöző az az erőfeszítés, amellyel megakadályozták, hogy Soros György átvegye az uralmat az országuk felett és elpusztítsa azt.

Szerinte „az Egyesült Államokban Soros hatalmas befolyást szerzett és számtalan programban van érdekeltsége. A városainkban tapasztalható anarchia és káosz közvetlen következménye az általa pozícióba emelt államügyészek és kerületi ügyészek tevékenységének. Az igazat megvallva Soros egy szörnyeteg.”

Bannon méltatta Orbán Viktort és a magyar embereket, hogy Soros törekvéseivel szemben felvették a harcot és az élére álltak.

A videót érdemes teljes egészében megnézni, mert Bannon beszél még a migránsinvázióról és arról is, hogyan inspirálja a magyar jobboldal a hazájukat féltő patriótákat szerte a világban − olvasható az Alapjogokért Központ közleményében.

Az egykori stratégiai tanácsadó azt is kifejtette, hogy

az orosz–ukrán háború kezelésében „eszkaláció helyett enyhülésre van szükség”, mert meg kell akadályozni a III. világháború kitörését.

Steve Bannon videóüzenete, amit a CPAC Hungaryre küldött, és amit a globalista cenzorok letiltottak, itt tekinthető meg:

Borítókép forrása: Alapjogokért Központ

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.