Mérhetetlen a nő fájdalma, aki elveszítette gyermekét egy zsiráftámadásban

A nő deréktól lefelé lebénult, miközben megpróbálta megmenteni a kisgyermekét.

Magyar Nemzet
Forrás: The Sun2023. 05. 21. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az anya fájdalma mérhetetlen, akinek a kislánya meghalt egy zsiráftámadásban, s ami miatt a nő lebénult, miközben a gyerekeket védte a vadállattól – írja a The Sun

A 25 éves Nicole Panos deréktól lefelé lebénult, miközben megpróbálta megmenteni a kisgyermek Kaiát és négyéves fiát, Kaydent az állattól, miután az októberben rájuk rontott a Kuleni vadasparkban, Dél-Afrikában. Fia koponyatörést szenvedett, de sikerült életben maradnia, miután a zsiráf – aki a család szerint egy borjút védett – elől a homokba gömbölyödve menekült.

Tragikus módon az egyéves Kaia, akit Nicole a karjában tartott, meghalt, miután fejsérülést szenvedett.

Hét hónappal a támadás után a megtört szívű édesanya megemlékezett lányáról, és elmondta a Sunnak, hogy a szörnyű események még mindig minden nap kísértik őt.

A könnyeivel küszködve Nicole azt mondta: „A világom teljesen összeomlott azon a napon, amikor Kaia meghalt. Egyfelől úgy érzem, hogy nem viselkedtünk fenyegetően a zsiráffal szemben. De anyaként megértem az ösztönt, ami a gyermekeink védelmére sarkall. Az utolsó gondolatom, mielőtt ránk rontott volna, az aggodalom volt, hogy hol van a kisbabája. De az enyémet elvette tőlem.”

Nicole és férje, Jason a gyermekeikkel együtt a családi vállalkozás – egy luxus vadaspark – területén éltek, amely népszerű a családok körében, akik a világ minden tájáról oda utaznak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.