Temérdek páncélozott harckocsi tart Ukrajna felé + videó

Svédország januárban tett ígéretet Kijevnek arra, hogy az Afganisztánban is bevetett járműveket átadja, hogy ezzel is támogassa Ukrajna Oroszország elleni harcát.

Magyar Nemzet
Forrás: Világgazdaság2023. 05. 23. 14:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németországban készült videó egy tehervonatról, amely rengeteg páncélozott harci járművet szállított Ukrajna felé. A hírek szerint svéd CV90-es harckocsik láthatók a képen – írja a Világgazdaság

Svédország januárban tett ígéretet Kijevnek arra, hogy az Afganisztánban is bevetett járműveket átadja, hogy ezzel is támogassa Ukrajna Oroszország elleni harcát. Azt nem lehetett tudni, hogy Stockholm mikor tervezi átadni a Stridsfordon 90 (CV90) harckocsikat, de a Németországban látott konvoj azt jelzi, hogy nem is terveztek nagy bejelentést a transzfernek.

Borítókép: Harckocsik (Képernyőfotó: Twitter/NOELREPORTS)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.