Igazi nagyvadat foghat Tucker Carlson, nem akárkitől kért interjút

A nagyvadra vadászó egykori műsorvezető a magyar miniszterelnök és Donald Trump után most újabb elnöktől szeretne kérdezni.

Gábor Márton
2023. 08. 27. 21:40
Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)
Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Margarita Simonyan, a Rosszija Szegodnya médiacsoport és az RT tévécsatorna főszerkesztője közölte, hogy a Fox News egykori műsorvezetője interjút kért Vlagyimir Putyintól.

Carlson egyébként nagyon is szeretne egy interjút Vlagyimir Putyinnal. Ha hirtelen valaki meghallgatná a kérést és átadná azt az elnöknek, az nagyszerű lenne

 – mondta.

Korábban az orosz–ukrán háború kapcsán Carlson a Mandinernek adott interjújában kifejtette: az Egyesült Államok meg akarja dönteni a Putyin-kormányt, rezsimváltást akar. Ki akarja nyírni az elnököt és leváltani valaki olyasvalakire, akinek megfelel az amerikai vezetésű világrend.  

Azzal kapcsolatban, hogy legyőzhető-e Oroszország, az amerikai sztárújságíró úgy fogalmazott: Oroszország nem Afganisztán vagy Szíria, és utóbbiak hiába a világ legszegényebb országai, Amerika még őket sem tudta legyőzni húsz év alatt. Így Oroszország megdöntése Carlson szerint egyenesen „őrültség”, hiszen az egységesebb jelenleg, mint hazája, amely ráadásul a csőd felé halad.

Korábban a Fox News  felfüggesztette az adásából Tuckert, aki a legmagasabb nézettségű amerikai újságíró volt az Egyesült Államokban.  
A csatorna szerződésszegéssel vádolta Carlsont a saját műsorának elindítása miatt a Twitteren, aki viszont az amerikai alkotmány első kiegészítésére hivatkozik, amely garantálja számára a szólásszabadságot.

 

Carlson korábban rendszeresen bírálta Joe Biden amerikai elnököt. Így vizsgálatot követelt az amerikai vezető fia, Hunter Biden ellen, és a demokratákat szarvasgombát kereső disznókhoz hasonlította hatalomvágyuk miatt. Emellett bírálta az amerikai hatóságokat a Kijevnek nyújtott katonai segélyekre fordított túlzott kiadások miatt is.

A sztárműsorvezető korábban már számos nagy népszerűségnek örvendő politikussal készített interjút, többek között Donald Trump volt amerikai elnökkel és Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel. Az amerikai elnökkel készült interjú azóta már majdnem 150 millió ember tekintette meg. 

Borítókép: Tucker Carlson amerikai konzervatív politikai véleményformáló, a Fox News hírcsatorna korábbi műsorvezetője. (Fotó: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.