Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Orbán Viktor előtt Donald Trumppal készített interjút Tucker Carlson

A beszélgetés helyi idő szerint szerda este 9 órakor lesz elérhető.

Gábor Márton
2023. 08. 23. 17:40
Tucker Carlson MCC Feszt
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump a Truth nevű közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy nemsokára elérhetővé válik az interjú, melyet az amerikai jobboldal vezető véleményvezére, Tucker Carlson készített a korábbi elnökkel. Az interjú helyi idő szerint szerda este 9 órakor lesz megtekinthető, vélhetően Carlson saját weboldalán. 

A neves médiaszemélyiség egyébként nemrég Orbán Viktorral készített interjút, amiről a miniszterelnök egy Facebook-bejegyzésben is beszámolt. A tervek szerint a miniszterelnökkel készített interjú a jövő hét közepétől lesz látható. 

 

Carlson Trumppal készített interjúja szinte egy időben jelenik meg a republikánus előválasztási jelöltek első vitájával, melyet a Fox News amerikai televíziós hálózat rendez és közvetít. A korábbi elnök nem vesz részt az eseményen. 

A Republikánus Párt éllovasa, Donald Trump korábbi amerikai elnök vasárnap azzal indokolta távolmaradását, hogy a közvélemény számára ismert emberről van szó, emellett tisztában vannak sikeres elnökségével is.

Borítókép: Tucker Carlson az MCC feszten (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.