„Magyarország a konzervatív ügyek bajnoka Európában”

Szánthó Miklós Amerika egyik legnézettebb csatornájának adott interjút.

2023. 09. 18. 12:30
SZÁNTHÓ Miklós
Budapest, 2023. május 4. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ fõigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én. A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC) a jobboldal egyik legnagyobb nemzetközi tanácskozása. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar sikertörténet a bátorságon, a stratégián és a jövőképen alapul, mert Magyarország az Isten, haza, család hármas egység igazi értékeit védi

– mondta Szánthó Miklós Amerika egyik legnézettebb csatornáján, az OANN-en. Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, hogy példaértékű a magyar jobboldal története, ne dőljünk be a Soros-hálózat szirénhangjainak, mely szerint nincs Magyarországon demokrácia. 

A liberások drasztikus nyomásgyakorlásáról szólva aláhúzta, hogy a kommunistákhoz hasonlatosan ők is megpróbálják elpusztítani Istent, aláásni a nemzeti identitás fontosságát, kiszervezni a döntéshozatalt helyi szintről globalista szintre. 

Ezzel az egész genderőrültséggel, a gyerekekre összpontosítva, megpróbálják a családot is elpusztítani

– tette hozzá. A főigazgató a CPAC Hungary kapcsán aláhúzta, hogy az esemény a liberálisok rémálmának megvalósulása. „Budapestről, Magyarorszàgról, mi, jobboldaliak együttes erővel próbálunk nemzetközileg szervezett vàlaszt adni a progresszív globalista baloldal agresszív támadásaira.”

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.