időjárás 10°C Aurél 2023. október 5.
logo

„Magyarország a konzervatív ügyek bajnoka Európában”

Magyar Nemzet
2023.09.18. 12:30 2023.09.18. 12:34
„Magyarország a konzervatív ügyek bajnoka Európában”

A magyar sikertörténet a bátorságon, a stratégián és a jövőképen alapul, mert Magyarország az Isten, haza, család hármas egység igazi értékeit védi

– mondta Szánthó Miklós Amerika egyik legnézettebb csatornáján, az OANN-en. Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte, hogy példaértékű a magyar jobboldal története, ne dőljünk be a Soros-hálózat szirénhangjainak, mely szerint nincs Magyarországon demokrácia. 

A liberások drasztikus nyomásgyakorlásáról szólva aláhúzta, hogy a kommunistákhoz hasonlatosan ők is megpróbálják elpusztítani Istent, aláásni a nemzeti identitás fontosságát, kiszervezni a döntéshozatalt helyi szintről globalista szintre. 

Ezzel az egész genderőrültséggel, a gyerekekre összpontosítva, megpróbálják a családot is elpusztítani

– tette hozzá. A főigazgató a CPAC Hungary kapcsán aláhúzta, hogy az esemény a liberálisok rémálmának megvalósulása. „Budapestről, Magyarorszàgról, mi, jobboldaliak együttes erővel próbálunk nemzetközileg szervezett vàlaszt adni a progresszív globalista baloldal agresszív támadásaira.”

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszél a CPAC Magyarország kétnapos konzervatív konferencia megnyitóján a Bálna Budapestben 2023. május 4-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.