Migránsok tartják rettegésben az európaiakat

A közösségi médiában keringő videókon a migránsok tömegverekedéseket okoznak vagy épp védtelen európaiakat támadnak meg az utcán.

2023. 09. 23. 20:46
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első felvételen, amely a felhasználó szerint Belgiumban készült, az látszik, amint egy csapat migráns egy idős férfi megverésén szórakozik. Miközben az egyik fiatal bántalmazza az idős belgát, a többiek láthatóan jól szórakoznak, és videóra veszik az erőszakot.

A migránsok gyakran csak szórakozásból verik meg az embereket, és dokumentálják az eseteket, de sok esetben az illegális bevándorlók ki akarják rabolni az áldozataikat. Ez történt azzal a francia férfival is, akit éppen akkor támadtak meg, amikor vélhetően ki akarta nyitni a boltját.

A felvételt megosztó felhasználó szerint az esettel kapcsolatban a rendőrség annyit közölt, hogy

gyakorlatilag nincs remény arra, hogy megtalálják az elkövetőket. E tolvajok többsége okmányokkal nem rendelkező dzsihadista, akiknek több hamis személyazonossága is van.

Azonban vannak esetek, amikor a migránsok nem európaiakra, hanem egymásra támadnak. Az elmúlt időszakban több olyan felvétel is napvilágra került, amelyben migráns hordák csaptak össze Németország szerte.

A többségében fiatal férfiakból álló bandák több okból is összekülönbözhetnek. Ezek egyike az eltérő származásuk, illetve az utcai kábítószer-terjesztés körüli erőviszonyok rendezése. A drogpiacot az utóbbi időben ugyanis eluralták a migránsbandák.

Borítókép: Migránsok tartják rettegésben a svédeket. (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.