időjárás -3°C Natália 2023. december 9.
logo

Migránsok tartják rettegésben az európaiakat

Gábor Márton
2023.09.23. 20:46 2023.09.23. 21:00
Migránsok tartják rettegésben az európaiakat

Az első felvételen, amely a felhasználó szerint Belgiumban készült, az látszik, amint egy csapat migráns egy idős férfi megverésén szórakozik. Miközben az egyik fiatal bántalmazza az idős belgát, a többiek láthatóan jól szórakoznak, és videóra veszik az erőszakot.

A migránsok gyakran csak szórakozásból verik meg az embereket, és dokumentálják az eseteket, de sok esetben az illegális bevándorlók ki akarják rabolni az áldozataikat. Ez történt azzal a francia férfival is, akit éppen akkor támadtak meg, amikor vélhetően ki akarta nyitni a boltját.

A felvételt megosztó felhasználó szerint az esettel kapcsolatban a rendőrség annyit közölt, hogy

gyakorlatilag nincs remény arra, hogy megtalálják az elkövetőket. E tolvajok többsége okmányokkal nem rendelkező dzsihadista, akiknek több hamis személyazonossága is van.

Azonban vannak esetek, amikor a migránsok nem európaiakra, hanem egymásra támadnak. Az elmúlt időszakban több olyan felvétel is napvilágra került, amelyben migráns hordák csaptak össze Németország szerte.

A többségében fiatal férfiakból álló bandák több okból is összekülönbözhetnek. Ezek egyike az eltérő származásuk, illetve az utcai kábítószer-terjesztés körüli erőviszonyok rendezése. A drogpiacot az utóbbi időben ugyanis eluralták a migránsbandák.

Borítókép: Migránsok tartják rettegésben a svédeket. (Fotó: Havran Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.