Véres migránsleszámolás Szabadkán

Szabadkán már sehol nincsenek biztonságban az emberek, fényes nappal lövik egymást a migránsok. Ezúttal a Lidl parkolójában dördültek el a fegyverek.

2023. 09. 08. 19:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szabadka központjában, a Lidl üzletlánc forgalmas parkolójában lőttek egymásra péntek kora este a migránsok. 

Az egyik illegális bevándorlót információink szerint hátba lőtték. 

A parkolóban a hétvégi bevásárlásukat intéző egészségügyi dolgozók látták el a sérültet, majd a mentők is kiérkeztek, akik elszállították a hangosan jajveszékelő, s ezzel mindenkit halálra rémítő migránst. A rendőrök a helyszínről két illegális bevándorlót vezettek el. Azt nem tudni, hogy nekik közük lehet-e a lövöldözéshez. 

Fotó: Magyar Nemzet

A Magyar Nemzetnek a szemtanúk azt mondták, hogy négy-öt lövést lehetett hallani. 

A töltényhüvelyek az üzlet parkolójában hevernek. A rendőrök a lapunknak nem hivatalosan megerősítették, hogy migránsok egymás közötti leszámolásáról volt szó, a sérültet pedig kórházban ápolják. A belügyi szervek illetékese szerint a helyiek nem voltak veszélyben, ezzel szemben a szemtanúk azt állítják, az orruk előtt történtek az események. Az egyiküknek az autójára esett a sérült migráns. A felháborodott szabadkaiak azt kérdezik, mi történt volna, ha a gyereküket érte volna a lövés. 

Fotó: Magyar Nemzet

Borítókép: A lövöldözés helyszíne, a szabadkai Lidl áruház parkolója (Fotó: Magyar Nemzet)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.