Videókon a háború gyilkos pillanatai

Hatalmas pusztítást hagynak maguk után az orosz csapatok, sorra semmisítik meg az ukrán haderő Nyugatról érkezett fegyvereit.

2023. 09. 24. 10:28
null
Donyecki terület, 2023. március 7. Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott képen egy orosz T-90-es harckocsi tüzet nyit az ukrajnai háború frontvonalánál a donyecki régióban egy meg nem nevezett helyszínen 2023. március 7-én. MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata Fotó: Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folynak a harcok az orosz–ukrán háborúban, és látszik, hogy az oroszok hadereje mit sem gyengült, hiába kaptak az ukránok rengeteg fegyvert Nyugatról. Az orosz gyilkoló gépezet kíméletlenül végez mindenkivel, láthatóan nem okoz problémát nekik az előrehaladás.

Ezen a felvételen egy orosz ATGM talál el egy ukrán Bradley páncélozott gyalogsági harcjárművet.

Egy másik felvételen az látszik, ahogy orosz fegyveresek könnyedén behatolnak az ukrán vonalak mögé.

A közösségi oldalakra arról is kerültek fel videók, hogy az oroszok a német Leopard tankot semmisítették meg Sztelmahovka közelében.

Egy másik videón pedig látható, ahogy az oroszok egy ATMG-vel megsemmisítenek egy MRAP International MaxxPro harci járművet.

Borítókép: Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által közreadott képen egy orosz T–90-es harckocsi tüzet nyit az ukrajnai háború frontvonalánál a donyecki régióban egy meg nem nevezett helyszínen (Fotó: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.