A tömeggyilkos arab terroristák már Európában vannak

Miközben a muszlim terroristák nőket erőszakoltak meg, csecsemőket fejeztek le, civileket raboltak el és lőttek agyon, addig a Nyugat-Európában, Amerikában és Ausztráliában élő migránsok az utcán ünnepelték az emberiségellenes bűntetteket.

2023. 10. 11. 10:35
null
Gáza, 2023. október 10. Izraeli légitámadás Gázában 2023. október 9-én. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet október 7-én többfrontos támadást indított Izrael ellen, mintegy 900 izraeli életét vesztette, a Hamász elleni izraeli válaszcsapások halálos áldozatainak száma a Gázai övezetben 700-hoz közelít. MTI/EPA/Mohamed Szaber Fotó: Mohamed Szaber
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hamász Izrael ellen elkövetett példátlan terrortámadása világszerte megmutatta a migránsok igazi arcát. Miközben a muszlim terroristák nőket erőszakoltak meg, csecsemőket fejeztek le, civileket raboltak el és lőttek agyon, addig a Nyugat-Európában, Amerikában és Ausztráliában élő migránsok az utcán ünnepelték az emberiségellenes bűntetteket. Mindez egy nagyon félelmetes, de egyre közelebbi jövő képét festi, ahol a migránsországokban mindennapossá válik a keresztény és zsidó lakosság elleni erőszak, ahol a muszlim kultúrát erőltetik rá az emberekre, és ahol mindenki más már csak másodrendű állampolgár. 

A Hamász milyen brutális, Izraelben elkövetett embertelen bűntetteit mutatja be cikkében az Origó, ahogy azt is, hogy hogyan ünnepelték ezt világszerte a migránsok, illetve azt is, hogy nemcsak Izraelben, hanem Európában is ugyanezt teszik a muszlim migránsok. Ők ostromolják délen a magyar határt is, emlékeztet az Origó.

 

Barátaik holtteste mellett erőszakolták meg a fiatal lányokat és csecsemők fejét vágták le

A Hamász terroristái szombaton indítottak meglepetésszerű támadást Izrael ellen, amely során kétezernél is több rakétát lőttek ki a zsidó államra, fegyvereseik pedig a Gázai övezetből özönlöttek be az országba, és rendeztek mészárlást. A határt átlépve válogatás nélküli gyilkolásba kezdtek, lemészárolták a nőket, gyermekeket és férfiakat, sokakat túszul ejtettek, de félő, hogy a túszok közül sem fognak sokan élve előkerülni, arról nem is beszélve, hogy a terroristák milyen szörnyűségeket tehetnek a foglyaikkal.

Arról, hogy mennyire embertelen és brutális az arab terroristák tevékenysége, az Origó és lapunk is beszámolt. Az izraeli katonák egy kibucba behatolva negyven csecsemő lefejezett holttestét találták meg. A helyszínről jelentkező újságíró elcsukló hangon számolt be a történtekről.

A Beri kibucban szintén mészárlást rendeztek a Hamász terroristái. A Gázai határövezet vidékén az izraeli mentőszolgálat több száz holttestet talált. Az egyik szemtanú arról számolt be, hogy az arab fegyveresek házról házra jártak, válogatás nélkül gyilkolták le az embereket, többeket pedig elhurcoltak magukkal.

A Hamász a meglepetésszerű támadás elején egy zenei fesztiválra is lecsapott, ahol gépfegyverrel lőtték agyon a menekülő fiatalokat, voltak olyanok, akiket az autóban vagy a mosdóban mészároltak le. A fesztiválon háromezer fiatal vett részt, az egyik helyszínen lévő orvos arról beszélt, hogy legalább kétszáz holttestet látott. Később ezt megerősítették, a halottak száma elérhette a fesztivál helyszínén a 260-at.

A fesztivál egyik túlélője arról számolt be, hogy látta, ahogy a terroristák több fiatal lányt megerőszakolnak a barátaik holtteste mellett. Beszámolók szerint a fesztiválon sok nőt megerőszakoltak, akiket a Hamász terroristái ezt követően kegyetlenül kivégeztek. Egyes nőket a haláluk előtt megcsonkítottak.

Az időseket hasonló brutalitások érték. Egy Hamász-terrorista az otthonában megölt egy izraeli nagymamát, majd az idős nő a Facebook-oldalán fotókat osztott meg áldozata holttestéről. Az unoka úgy értesült a nagymamája haláláról, hogy meglátta a borzalmas képet az asszony Facebook-oldalán. 

A gyilkosságot élőben közvetítették a terroristák.

A fiatal izraeli lányunoka sírva mesélte el a történéseket. A videó ITT tekinthető meg.

A terroristák az interneten is módszeresen vadásztak az áldozataikra. Feltörhettek például legalább egy olyan WhatsApp-csoportot, ahol a menekülő izraeli civilek kommunikáltak egymással, és megpróbáltak menedéket találni. Így fedezhették fel a terroristák azt a hatfős családot is, akik egy bunkerben bújtak el. A szülőket, a hatéves ikreket és négyéves testvérüket kegyetlenül meggyilkolták.

 

Világszerte hősként éltetik a migránsok a Hamász csecsemőgyilkos terroristáit

A Hamász által elkövetett emberiség elleni bűnök ellenére Európában vírusként söpört végig az antiszemitizmus. A nyugati migránsországokban lévő súlyos helyzetet jól mutatja, hogy New Yorktól Párizsig tömegek tartottak szimpátiatüntetéseket a csecsemőgyilkos arab terroristák mellett, a hatóságok pedig nem akadályozták meg ezeket. A Hamász mellett és az Izrael ellen tüntetők pontosan ugyanazt gondolják, mint azok a terroristák, akik a fentebb felsorolt rémtetteket végrehajtották, ráadásul másokkal is megpróbálják mindezt elfogadtatni.

A Nyugat-Európába beáramló arab migránsok most mutatták meg igazán, hogy hova húz a szívük.

Amennyiben eddig nem volt világos, hogy a Nyugaton párhuzamos társadalmak jöttek létre, akkor az elmúlt napokban erre már elegendő bizonyíték született. Az európai keresztény és zsidó társadalom mélységesen elítéli a Hamász bűntetteit, míg az arab migránsok ünneplik ezeket a tetteket, és elvárják, hogy még több zsidó férfit, nőt és gyermeket öljenek meg le a Hamász mészárosai.

Mindez egyben azt is jelenti, hogy egyre nagyobb veszélybe kerülnek a nyugati országok zsidó lakosai, hiszen a környezetükben élő migránsok az életükre törhetnek. Egyre több kormány tart attól, hogy nagyban növekedni fog az antiszemita cselekmények száma a közeljövőben, mert a migránsok a Hamász terrortámadását látva felbátorodtak.

A megszólaló migránsok is arra utalnak, hogy erőszakkal fogják elérni a céljaikat. A terrorizmus mellett zajló londoni demonstráció egyik résztvevője, Mosibur Rahman Ullah azzal magyarázta a Hamász bűntetteit, hogy a palesztinok diplomáciai eszközei egyszerűen nem működtek, ezért ezeket a lépéseket kellett megtenniük.

Az atrocitások már vasárnap este megkezdődtek, akkor az észak-londoni Golders Green híres zsidó negyedében található Pita étterem üvegajtaját egy tűzoltó készülékkel törték be.

Az egyik iskola is óvintézkedéseket jelentett be Londonban, mert félnek attól, hogy a migránsok zsidókra fognak támadni. A Jewish Free School zsidó iskola engedélyezte, hogy a tanulók ne viseljék az iskola logójával ellátott egyenruhát, mert emiatt a migránsok támadásának lehetnek kitéve.

Ausztráliában nagyjából ezer ember palesztinokat támogató demonstrációt tartva végigvonult Sydney belvárosától az operaházig, amelyet az ausztrál kormány az izraeli zászló színeivel világított ki.

Az operánál történtekről egy videófelvételt osztott meg az Ausztrál Zsidó Szövetség, amelyen az látható, hogy egy kis csoport világítópatronokat gyújt meg, és azt kiabálják: „Gázosítsátok el a zsidókat!”

Emellett Párizsban, Amszterdamban, Madridban, Washingtonban és Berlinben is voltak hasonló, a terrorista mészárosokat hősként beállító demonstrációk. 

 

Európában is ugyanúgy gyilkolnak és erőszakolnak a migránsok, ahogyan a Hamász

Aki azt gondolja, hogy a Hamász terrorjától nem kell tartani, mert tőlünk messze történik, az téved. A migránsok nemcsak a demonstrációval, hanem cselekedeteikkel is megmutatják, hogy teljes mértékben támogatják a zsidók és a keresztények lemészárlását. Januárban megírtuk, hogy egy marokkói származású migráns először az algecirasi San Isidro-templomba hatolt be, ahol megtámadta a papot, és súlyosan meg is sebesítette, majd ezután egy másik templomhoz is elment, ahol egy sekrestyést halálra késelt.

A muszlim migráns fiatalok régóta és gyakran terrorizálják az iskoláikat. Berlinben sok fővárosi intézményben a szigorú iszlám törvényeket tekintik elsődlegesnek a tanulók, a szülők is a saját kultúrájuk gyakorlására biztatják a gyerekeiket. A tanárok több helyen is arról számoltak be, hogy az iszlám vallású diákok muszlim migráns hátterű pedagógusokat követelnek, a németeket pedig arra köteleznék, hogy hordjanak fejkendőt, és öltözködjenek úgy, ahogy a muszlimok.

Németországban emellett az egyik autópálya felüljáróján az „Integrálódj, fehér asszony!” felirat jelent meg. Ez természetesen nemcsak egy zavaros elméjű migráns gondolata, hanem migránsok tömege gondolkozik így, és neveli erre a gyerekeit.

Nem tartják tiszteletben, sőt el akarják törölni a keresztény európát.

2015-ben egész Európát megrázta, hogy december 31-ről 2016. január 1-jére virradó éjszaka Kölnben több száz agresszív migráns férfi rontott rá a tömegben ünneplő nőkre, és követett el ellenük válogatott szexuális és vagyon elleni bűncselekményeket. A nemi erőszak rendkívül elterjedt a muszlim migránsok körében, gyakorlatilag már naponta érkeznek arról hírek, hogy a migránsok európai nőket erőszakolnak meg.

Volt olyan is, hogy a szexuális erőszak áldozata nem nő, hanem férfi volt. Augusztusban arról számoltak be Németországban, hogy egy húszéves afgán migránst letartóztattak, miután a müncheni Max-Weber-Platz metróállomáson megerőszakolt egy 18 éves lengyel férfit. A támadó a metró peronján szólította le az erősen ittas áldozatát, majd erőszakot követett el rajta, amely mintegy negyven percig tarthatott a biztonsági kamerák felvétele szerint.

Olaszországban egy évvel korábban Piacenza központjában egy 27 éves, Új-Guineából származó migráns erőszakolt meg fényes nappal egy nőt. Az esetről egy környéken lakó videót készített az ablakából, miközben hívta a rendőrséget. A felvételen a nő kétségbeesetten próbál segítséget kérni.

Magyarországon is történt már hasonló eset, ami jól mutatja, hogy minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti az országot, és mindent meg kell tenni a határaink védelme érdekében, egyúttal megállítani Brüsszel Európát elpusztító ötleteit. 2022 szeptemberében az egyik V. kerületi gyorsétteremben az ott dolgozó 23 éves migráns a mosogatóhelyiségben előbb fogdosni kezdte 17 éves kolléganőjét, majd meg akarta erőszakolni. A lánynak szerencsére sikerült elmenekülnie.

Sokszor megesik, hogy az erőszakos migránsok minden különösebb indok nélkül kezdenek ámokfutásba. Tavaly egy 27 éves kelet-afrikai migráns Németországban késsel támadt rá két lányra, akik iskolába tartottak. A 14 éves lány meghalt, 13 éves barátnője azonban el tudott menekülni.

2022 októberében egy másik felkavaró bűntényről is beszámoltunk. Egy 12 éves kislány megcsonkított holttestét találták meg Párizsban a rendőrök. A kislány lábai meg voltak jelölve, az egyiken 0-s, a másikon 1-es felirat szerepelt. Mint később kiderült, a kislányt egy migránsbanda elrabolta, megerőszakolta, majd meggyilkolta.

A migránsok gyakran vallási okokból is gyilkolnak. 2017-ben egy muszlim migráns brutálisan agyonverte szomszédját, egy vallásos zsidó orvosnőt, majd kidobta a harmadik emeleti erkélyről. A gyilkos Kobili Traoréról kiderült, hogy ellene már 22-szer nyomoztak, négyszer ült börtönben.

Ezek a migránsok támadnak a déli magyar határon a kerítésre és a rendőrökre is. 

A fenti felvételen jól látható, hogy az agresszív csoportok fenyegetően, felfegyverezve nyomulnak előre. Jól szervezett akciókról van szó, ami abból is látható, hogy a létrákkal, csapszegvágókkal, valamint hegesztőtrafókkal is felszerelt illegális bevándorlók a határkerítés különböző pontjain egyszerre, a hatóságok figyelmét is megosztva kísérelték meg az átkelést.

Az embercsempész bandák a TikTokra feltöltött videóikon még szinte kérkednek is annak bemutatásával, hogy miként próbálják hazánk területére juttatni az illegális migránsokat.

 

Borítókép: Izraeli légitámadás Gázában 2023. október 9-én (Fotó: MTI/EPA/Mohamed Szaber)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.