Agyonlőttek egy férfit egy hamburgi vízipipabár előtt + videó

Attól tartanak egyesek, hogy tovább romlik a helyzet a hamburgi drogháborúban.

Forrás: Bild2023. 10. 02. 9:13
bilincs, bűnöző Forrás: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap késő este lelőttek egy férfit egy úgynevezett shisha bár előtt Hamburgban. A szemtanúk lövéseket hallottak és egyből hívták a rendőrséget. 

Szinte kivégzésszerű volt az eset: amikor kilépett az áldozat a szórakozóhelyről, akkor támadtak rá lesből többen is, és többször meglőtték. A férfi összeesett a járdán.

Hiába próbálták életben tartani a férfit, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A nyomozók villámgyorsan a tetthelyre érkeztek, és el tudták fogni a feltételezett gyilkosokat, a bártól mintegy 500 méterre állítottak meg egy Volswagen Arteont. A rendőrök fegyverrel kényszerítették ki a négy utast az autóból.

Arról, hogy mi lehet az ügy háttere, egyelőre nincs információ, de a Bild szerint ez az eset is a hamburgi drogháború része lehet, amiben főleg tavaly több esetben is lövöldözésig fajultak a dolgok.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.