Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Elon Musk egyetlen képpel pörkölt oda Joe Bidennek

Már több mint 41 millióan látták az erről szóló posztot.

2023. 10. 28. 19:05
Musk, Elon
Adelaide, 2017. július 7. Elon Musk, a Tesla Motors vezérigazgatója egy sajtóértekezleten Dél-Ausztrália szövetségi állam fõvárosában, Adelaide-ben 2017. július 7-én. Itt bejelentették, hogy a Tesla a megújuló energiaforrásokat fejlesztõ francia céggel, a Neoen-el összefogva a dél-ausztráliai James Townban építi meg a világ legnagyobb, 100 megawattos lítium-ion akkumulátortelepét. (MTI/EPA/Ben MacMahon) Fotó: Ben MacMahon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elon Musk az X-re töltött fel egy képet, amelyen Irán és a környező térség látható egy térképen, az ország körül pedig az, hogy hány amerikai bázis sorakozik a közelben.

Irán háborút akar, mindenki láthatja, hogy milyen közel alapították az országukat az amerikai bázisokhoz

– fogalmazott a bejegyzésben. A posztot egyébként néhány óra alatt már több mint 41,5 millióan látták.

Az Egyesült Államok és Irán már hetek óta fenyegeti egymást. Csütörtökön jelentették be, hogy az Egyesült Államok további mintegy ezer katonát küld a Közel-Keletre − de nem Izraelbe − az amerikai elrettentő erő fokozása érdekében.

Az iráni külügyminiszter válaszul jelezte:

Őszintén mondom az amerikai államférfiaknak, akik jelenleg a népirtást irányítják Palesztinában, hogy nem üdvözöljük a háború kiszélesedését a régióban. Azonban ha a Gázai övezetben folytatódik a népirtás, nem menekülhetnek meg ettől a tűztől

– fogalmazott Hoszein Amirabdollahián tárcavezető.

Borítókép: Elon Musk. (Fotó: MTI/EPA/Ben MacMahon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.