Vérengzésével büszkélkedett egy Hamász-terrorista + videó

A hangfelvételen hallani, ahogy az egész család meghatódik, mert a fegyveres előtte izraelieket ölt meg.

2023. 10. 26. 13:12
null
Beeri, 2023. október 25. A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet Izrael ellen indított október 7-i támadásakor megrongált háznál izraeli katonák a dél-izraeli Beeri kibucban 2023. október 25-én. A többfrontos támadás következtében több mint 1400 ember életét vesztette Izraelben, ebben a kibucban legalább 130 lakót gyilkoltak meg a palesztinok. MTI/EPA/Abir Szultan Fotó: Abir Szultan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felkerült az internetre felkavaró videó, amiben egy Hamász-terrorista hallható, ahogy a szüleivel beszél. 

A férfi elmondása szerint egy halott nő telefonjáról hívta fel az apját, majd a terrorista azt mondja az apjának, hogy Mefalsimból hívja és arra kéri, hogy nyissa meg a WhatsAppot, hogy lássa, hány embert ölt meg a saját kezével. 

Azt is elmondja, hogy a telefon, amiről hívja, az egyik áldozatáé volt, akit ugyancsak ő ölt meg a nő férjével együtt. Azzal büszkélkedik, hogy megölt tíz embert, akiknek a vére rászáradt a kezére.  

Közben lehet hallani, hogy a terrorista apja sír a telefonba és azt mondja, hogy „öld meg mindet”.

Később az anyját kéri a telefonhoz, aki hallhatóan sír a telefonban, majd azt mondja az asszonynak, hogy az ő fia egy hős és bárcsak ott lennének vele. 

Amikor az egyik rokona szól bele a telefonba, akkor neki újra megerősíti a telefonba, hogy megölt tíz embert. Erre a férfi – feltételezhetően a – testvére arra kéri, hogy jöjjön haza, akkor a terrorista teljesen felháborodva azt feleli, hogy 

nincs visszaút, vagy a halál van, vagy a győzelem. 

Borítókép: A Gázai övezetet irányító Hamász palesztin iszlamista szervezet Izrael ellen indított október 7-i támadásakor megrongált háznál izraeli katonák a dél-izraeli Beeri kibucban 2023. október 25-én (Fotó: MTI/EPA/Abir Szultan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.