Víz folyt a töltőpisztolyból a benzinkúton, nem csoda, hogy nem indultak el az autók

Drága mulatság lesz ezt megoldani.

Forrás: Főtér2023. 10. 10. 13:31
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Neamț megyei Roman város egyik Mol-üzemanyagkútjánál elég szürreális helyzettel szembesült néhány sofőr, akik tankolni érkeztek. A töltőpisztolyból ugyanis benzin vagy gázolaj helyett víz folyt – adta hírül a Főtér.

A pórul járt vásárlók panaszt tettek a megyei fogyasztóvédelemnél, az esetet kivizsgálják, addig pedig elrendelték a kút ideiglenes bezárását.

A gépkocsik téves üzemanyaggal vagy vízzel való tankolása után az autó működésképtelen lesz, a motor és az üzemanyagrendszer megtisztítása pedig elég drága móka.

Az incidensre egyébként a Mol Románia is reagált, a vállalat szerint elszigetelt esetről van szó. A víz a töltőállomás tartályainak karbantartása közben kerülhetett a benzin- és gázolajtárolókba. Kiemelték, hogy 

minden károsulttal tartják a kapcsolatot, aki jelezte a problémát, és minden egyes esetben anyagi kárpótlást nyújtanak nekik.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.