Biden ismét hozta a formáját: „inkább ki sem mondom, úgysem sikerülne” + videó

Kinevette a közönség az amerikai elnököt, aki ezúttal egy cég nevének felolvasásával nem boldogult.

2023. 11. 17. 16:01
BIDEN, Joe
San Francisco, 2023. november 17. Joe Biden amerikai elnök beszédet mond az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttmûködés, az APEC csúcstalálkozóján San Franciscóban 2023. november 16-án. A 21 országot tömörítõ APEC vezetõinek 30. csúcstalálkozóját november 14. és 17. között rendezik az amerikai nagyvárosban. MTI/AP/Godofredo A. Vásquez Fotó: Godofredo A. Vásquez
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök megint kellemetlen helyzetbe hozta magát, de még az esemény résztvevőit is. 

Az elnök az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés, az APEC csúcstalálkozóján az igazgatóknak mondott beszédében próbálta meg kimondani egy cég nevét, de hiába próbálta felolvasni, egyszerűen jobbnak látta feladni.

A beszédet megállította és annyit mondott 

jobb, ha nem próbálkozom.

A nézők kinevették az elnököt, de ez már-már megszokott. Nem ez az első eset, hogy nevetség tárgya lesz az amerikai elnök. 

Legutóbb például Hszi Csin-ping kínai elnök sajtótájékoztatója közben egyszerűen elaludt.

Nemrég pedig egy Veteránok-napja megemlékezésen látszólag elfelejtette, hogy merre van.

Még korábban díszőr foglalta le annyira az amerikai elnököt, hogy nem tudott koncentrálni másra, és a brit királynak küzdenie kellett Biden figyelméért.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök köszönti a résztvevőket az Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés, az APEC csúcstalálkozóján San Franciscóban (Fotó: MTI/AP/Godofredo A. Vásquez)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.