Magyar nő oszladozó holttestét találták meg egy olasz szálloda pincéjében

Elrendelték a boncolást.

Forrás: il Resto del Carlino2023. 11. 08. 12:16
Hand,Of,Dead,Victim,Woman,Covered,By,White,Cloth,horror,And, holttest
2193737127 Fotó: thanun vongsuravanich
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy felújítás alatt álló bezárt szállodában találták meg egy 42 éves magyar nő holttestét kedd reggel az olaszországi Riminiben – adta hírül az il Resto del Carlino. A helyszínre a rendőrség több egysége is kiszállt. Az első vizsgálati eredmények szerint a nő már egy ideje halott lehetett, könnyen elképzelhető, hogy baleset érte.

A portál úgy fogalmaz, az előrehaladott bomlási állapotban lévő holttestet a munkások találták meg, akik a felújítást végezték volna. 

Egyelőre annyit lehet tudni a nőről, hogy magyar származású, feltehetően hajléktalan életmódot folytatott, és többedmagával talált menedéket a szálloda alagsorában, emellett drogfüggő is lehetett. A halálát az okozhatta, hogy véletlenül leesett a lépcsőn, így belehalt a súlyos sérüléseibe. 

A holttest boncolását elrendelte az ügyészség. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.