Medvegyev: Zelenszkij egy kísérleti rovar, akit eltaposnak és lehúznak a vécén

Ha a rovarkutatók megunják a kísérletezést, eltapossák a bogarakat, még a legnagyobbat is – véli a volt orosz elnök.

2023. 11. 29. 14:40
ZELENSZKIJ, Volodimir
Brüsszel, 2023. október 11. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozik a sajtó képviselõinek, amint megérkezik a NATO-tagállamok védelmi minisztereinek kétnapos tancskozására Brüsszelben 2023. október 11-én. MTI/EPA/Olivier Matthys Fotó: Olivier Matthys
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese egy kísérleti rovarhoz hasonlította Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt. Habár a volt orosz elnök nem írta le Volodimir Zelenszkij nevét a Telegramon megjelent posztjában, feltette a kérdést:

Mi lesz ezzel a legfontosabb pókszínésszel, aki törzstársai vérének és testének rovására hízott? Mi lesz vele, a nyertessel?

Medvegyev azt írta, hogy agyontapossa egy papucs, ha a vezető rovarológus eleget játszott vele.

Medvegyev a Telegramon úgy fogalmazott, az amerikai entomológusok szeretik a rovarokon végzett kísérleteket. Ez a nemzeti időtöltésük – mindenféle pókokat tesznek egy tégelybe, és leplezetlen élvezettel nézik, ahogy falják egymást.

Gazdáik üvegedénybe helyezik őket, fokozatosan megfosztva őket az élelemtől. Senki sem kételkedik abban, hogy ennek az egésznek vége lesz. Előbb-utóbb a rovarok viselkedésének egyszerű megfigyelése végtelenül unalmassá válik. Ezután diétára helyezik őket, és figyelemmel kísérik az ízeltlábúak agressziójának növekedését. Most ezek a kis mérgező lények különösen agresszíven szúrják és falják fel a saját fajtájukat. Természetesen az marad életben, aki merészebb, erősebb és kövérebb. Aki többet evett versenytársai közül, és több ételt lopott, megosztva néhány társával

– tette hozzá Dmitrij Medvegyev. 

A legfontosabb pókszínészt is a végén kíméletlenül összetöri egy papucs, ha a vezető rovarológus eleget játszik vele – jósolta meg a jövőt az orosz politikus.

Aztán étvágytalan maradványait reflexszerűen rángatózó lábakkal egyszerűen leöblítik a vécén

– fűzte hozzá a volt orosz elnök, Oroszország Biztonsági Tanácsának elnökhelyettese.

 

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök nyilatkozik a sajtó képviselőinek, amint megérkezik a NATO-tagállamok védelmi minisztereinek kétnapos tanácskozására Brüsszelben 2023. október 11-én (Fotó: MTI/EPA/Olivier Matthys)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.