Terrortámadás a határon? – felrobbant egy autó, ketten meghaltak + videó

A robbanásban a két, autóban ülőn kívül nem sérült meg senki.

Forrás: FoxNews2023. 11. 22. 20:52
Incident at the Rainbow Bridge border crossing in Niagara Falls
USA-CANADA/NIAGARA Fotó: REUTERS TV
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomoz az FBI azután, hogy az Amerikai Egyesült Államok és Kanada között húzódó Rainbow Bridge határátkelőnél felrobbant egy autó

A Fox News értesülései szerint terrortámadási kísérlet volt. A felrobbant autóban ülő két ember azonnal meghalt. A hidat és a környékét lezárták, az összes kormányzati épületet kiürítették. 

Rendőrségi források arról számoltak be, hogy az amerikai oldalról közelített az autó Kanada felé, amikor a robbanás történt. Feltételezések szerint az elkövetők szándéka egy sokkal nagyobb támadás véghezvitele lett volna, ami jóval több ember halálával zárulhatott volna. 

Mindez két nappal azután történt, hogy egy titkosszolgálati jelentés egy New York-i terrortámadás fokozott kockázatát jelezte előre.

Borítókép: A robbantás helyszíne (Fotó: Reuters)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.