Így hízeleg Soros György fiának Zelenszkij + videó

Volodimir Zelenszkij szánalmas módon hajbókolt Soros György fia, Alex Soros előtt egy konferencián.

2023. 12. 11. 15:40
The Obama Foundation "Democracy Forum" in New York
USA-OBAMA/ Fotó: BRENDAN MCDERMID
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bizalmasan üdvözölte  Soros Alexet. Ennek legfőbb oka, hogy mára a Soros-hálózat szinte teljesen felvásárolta Ukrajnát.

Volodimir Zelenszkij nagyon szívélyesen beszélgetett egy konferencia előtt Soros György fiával, Soros Alexszel. Az alábbi videó elején jól látható, hogyan hajbókolt az ukrán elnök az amerikai tőzsdespekuláns előtt, hívja fel rá a figyelmet az Origó.

Miért találkozik Alex Soros Zelenszkijjel?

Köszönöm Volodimir Zelenszkij elnök úrnak az ismételt meghívást és azt, hogy felszólalhattam az Országok nemzetközi koalíciója az ukrán gyermekek hazatéréséért első találkozóján. Megtiszteltetés, hogy partner lehetek ebben a fontos kezdeményezésben, amely az Oroszország által ellopott ukrán gyermekek – szám szerint 700 000 – hazahozatalára irányul – ezzel a szöveggel posztolt az X-en szombat este Alexander Soros, aki több képet is megosztott, amint Volodomir Zelenszkijjel kezet fog.

Az eset azért érdekes, mert hivatalos keretek között még nem találkozott Soros György fia és az ukrán elnök. A váratlan találkozónak különös az időzítése is, hiszen arra éppen akkor került sor, amikor a nemzetközi médiában Zelenszkij hatalmának meggyengüléséről, a hadseregen belüli térvesztéséről és a lehetséges utódjáról cikkeznek.

A kárpátaljai sajtóban egyébként téma volt maga a rendezvény. „Oroszország szándékosan próbálja elpusztítani a gyerekek minden kapcsolatát Ukrajnával, a közeli rokonaikkal. Hazugságokat tanítanak nekik Ukrajnáról, erről a háborúról. Gyerekeket adnak ki illegális örökbefogadásra – még akkor is, ha ők maguk mondják, hogy van családjuk Ukrajnában” – fogalmazott az ülésen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

Az, hogy Alexander Soros milyen minőségében mutatkozott az ukrán elnökkel, egyelőre nem teljesen tiszta.

Az mindenesetre biztos, hogy egyre gyakrabban bukkan fel Ukrajnában, rövid időn belül másodszor látogatott el a háború sújtotta országba.

Vasárnap már bejárta a sajtót a hír, hogy a fiatalabbik Soros Kijevbe utazott, ahol találkozott és megállapodást kötött az ukrán first ladyvel, Olena Zelenszkával és csapatával. 

Néhány hete pedig az ukrán gazdaság fejlesztéséről és az újjáépítésről is beszélt az ukrán elnöki hivatal vezetőjével, Andrij Jermakkal. A hivatalos közlemény szerint a találkozón részt vett még az ukrán elnöki hivatal helyettes vezetője, az elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója, Laura Silber, a Nyílt Társadalom Alapítványok érdekérvényesítésért és kommunikációért felelős alelnöke, valamint Olekszandr Susko, a Nemzetközi Reneszánsz Alapítvány ügyvezető igazgatója.

Alexander Soros egyébként már hónapok óta készül a Soros-birodalmon belüli hatalomátvételre: az Egyesült Államokban, a balkáni országokban és Ukrajnában is megfordult az elmúlt időszakban.

Borítókép: Alex Soros (Fotó: Reuters/Brendan McDermid)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.