Verekedés, kosz, piszok, agresszió – ezt hozták magukkal a migránsok Európába + videók

Egyre veszélyesebb az utcára lépni a nyugat-európai városokban.

2023. 12. 13. 16:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőszakos, vandál migránsok lepik el Európa utcáit. A közösségi oldalakra feltöltött legújabb videók is ezt támasztják alá. A nyugat-európai városokban eluralkodott a káosz, s egyre több incidens történik az illegális bevándorlók és a helyi lakosok között. 

 

Fiatal, fehér férfira támadt rá egy párizsi metróban egy illegális migráns. Az utashoz odalépett, majd ököllel arcon ütötte. Ezt követően tömegverekedés kezdődött a metrón.

Pokolnak tűnik, de ez a párizsi metró

 – olvasható a bejegyzés a videó mellett az X-en.

Napóleontól Macronig, Franciaország elvesztette identitását

– erről is ír az egyik felhasználó a korábban említett közösségi oldalon. A szöveg mellé egy videót is csatolt, amely szerint bevándorlók lepték el Franciaország utcáit, s bazári hangulatot hoztak magukkal az európai városokba.

Az árusok és a vásárlók között mindenütt kosz és piszok van.

De nem csak Franciaországba érkeznek tömegesen a migránsok. Az X-en Spanyolországból is látható videó, amelyen fiatal férfiak szinte önkívületi állapotban futkosnak örömükben az utcán.

Az olaszországi Triesztben pedig valóságos nyomornegyedek alakultak ki. Az elmúlt hónapokban illegális muszlim bevándorlók szállták meg a várost. 

A migránsok a balkáni útvonalon érkeztek Európába.

Borítókép: Személyazonosító papírok nélküli migránsok tüntetnek a francia nemzetgyűlés párizsi épülete előtt 2023. december 11-én, amikor a parlamenti alsóházban megkezdődik az új francia bevándorlási törvény vitája (Fotó: MTI/EPA/Yoan Valat)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.