A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Zuckerberg százmillió dolláros titkos bunkert épít Hawaiin

Megmutatjuk, hogyan igyekszik titokban tartani az építkezést az az ember, aki mindannyiunk összes titkára kíváncsi.

2023. 12. 16. 6:47
Kaui sziget Hawaii Fotó: Jess Loiterton: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/hegyek-hullamok-sziget-paradicsom-5006545/
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a történelem egyik legdrágább egyedi építési projektje. A részben elkészült épületegyüttes több mint tucatnyi épületből áll, összesen legalább harminc hálószobája és harminc fürdőszobája van – több ukrán hírportál is foglalkozik Mark Zuckerberg, a Meta tulajdonosának új projektjével. 

Mindenkinek titoktartási szerződést kellett aláírni, aki ezen az építkezésen dolgozik – írja az eredeti hírforrásnak tűnő Wired.com. A projekttel kapcsolatban több emberrel készített interjút a portál, valamint a Wired által látott nyilvános iratok és bírósági dokumentumok arra utalnak, hogy azóta a nagyjából 1400 hektáros épületegyüttes tervezését és építését titok övezi – fogalmaznak.

A Koolau Ranch néven ismert ingatlan a tervdokumentumok szerint egy 5000 négyzetméteres földalatti menedékházat tartalmaz majd, saját energia- és élelmiszerellátása van, és a telekvásárlási árakkal párosulva több mint 270 millió dollárba kerül majd. 

Arról írnak, hogy az építkezést hatalmas fallal vették körül, hogy távol tartsák a kíváncsiskodókat, a kapunál őrök teljesítenek szolgálatot. A Wired információi szerint az építkezésen dolgozó különböző csapatok egymás közt sem beszélgethetnek a projektről, mindenkinek csak a saját területére van rálátása és információja.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels.com/Jess Loiterton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.