Borzalmas dolgokat meséltek az idősek, akiket migránsok vertek össze + videó

Migránsok egy csoportja két nyugdíjashoz tört be Spanyolországban nemrég, mindkettőjüket olyan brutálisan megverték, hogy kórházba kerültek. Az idős házaspár a kórházi ágyból mesélte el a borzalmas történteket.

2024. 01. 21. 14:14
null
Lampedusa, 2023. szeptember 18. Európába igyekvõ illegális bevándorlók érkeznek a dél-olaszországi Lampedusa szigetének kikötõjébe 2023. szeptember 18-án. Az olasz kormány rendkívüli intézkedésekre készül a migránsáradat megfékezésére, miután az elõzõ hetekben naponta több ezer illegális bevándorló érkezett Tunéziából a szigetre. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy idős házaspár súlyos sérülésekkel került kórházba Spanyolországban, miután egy nap a hajnali órákban néhány illegális migráns betört az otthonukba, majd brutálisan megverték őket.

Aludtam, majd arra ébredtem, hogy az arcomat és a karomat ütik

– mesélte a kórházi ágyból a 90 éves asszony, akinek több seb látható az arcán.

A férjét először azzal fenyegették, hogy ha felkel az ágyból, agyonlövik.

Úgy megvertek, hogy két bordám is eltört

– mesélte a másik áldozat. A migránsok 300 euró készpénzt és több karkötőt loptak el a házból.

Olaszországban sem jobb a helyzet, ahol az alábbi videó tanúsága szerint az agresszív migránsok üres üvegekkel dobálják a lakások ablakait az utcáról.

Borítókép: Illegális migránsok várakoznak Európa partjainál (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.