Donald Trump kíméletlenül kigúnyolta Emmanuel Macront és Joe Bident + videó

Az amerikai elnök csípős megjegyzéseket tett a két vezetőre egy YouTube-videó tanulsága szerint.

2024. 01. 08. 15:03
TRUMP, Donald
Sioux Center, 2024. január 6. A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdõ Donald Trump volt amerikai elnök kampánygyûlésen beszél az Iowa állambeli Sioux Centerben 2024. január 5-én. Az amerikai elnökválasztás 2024 õszén esedékes. MTI/AP/Charlie Neibergall Fotó: Charlie Neibergall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donald Trump először Emmanuel Macron francia elnököt vette elő, és enyhén francia akcentussal kezdett gúnyosan arról beszélni, hogy ha Franciaország megemeli 25 százalékkal az adót az amerikai termékeken, akkor ő száz százalékkal növeli az adót a francia borokon és pezsgőkön, amelyeket Amerikába szállítanak.

Donald Trump ezután Joe Biden amerikai elnökbe is beleszállt, arra utalva, hogy elvesztette a kapcsolatot a valósággal. Trump még Biden esetlen mozgását is leutánozta, és eljátszotta, hogy senkit és semmit sem ismer fel. 

 

Borítókép: A Republikánus Párt elnökjelöltségéért küzdő Donald Trump volt amerikai elnök kampánygyűlésen beszél az Iowa állambeli Sioux Centerben (Fotó: MTI/AP/Charlie Neibergall)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.