Felháborító videók: ezt gondolják a migránsok a keresztényekről

Ahogy egyre több afrikai és közel-keleti migráns érkezik, úgy egyre csak terjed a keresztényüldözés.

2024. 01. 21. 20:06
Spanish NGO rescues 194 irregular migrants near Lampedusa
Spanish NGO rescues 194 irregular migrants near Lampedusa Fotó: VALERIA FERRARO
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vérlázító videót tettek közzé az interneten, amely egyértelműen megmutatja, hogy mit gondolnak az Európába érkező migránsok a keresztényekről és az európai kultúráról. A felvételen az látható, ahogy egy illegális migráns az utcán leköp egy papot.

 

A keresztényüldözés azóta lett egyre súlyosabb probléma már Európában is, amióta nyugat-európai kormányok megnyitották a határaikat az afrikai és közel-keleti migránsok előtt. Franciaországban gyakran azért verik össze az embereket, mert keresztények.

Franciaországban több ezer mecset található, a provokáció miatt azonban gyakran az utcán imádkoznak a muszlimok – miközben a keresztényt a hite miatt megverik, vagy megölik.

Borítókép: Illegális migránsok hajóval érkeznek Európa partjaihoz (Fotó: Valeria Ferraro)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.