HIV-pozitív férfi erőszakolt meg egy kislányt

Többek között nemi erőszakkal és mások AIDS-szel való veszélyeztetésével vádolják azt az oklahomai férfit, aki egy tizenkét éves kislányt erőszakolt meg. Az anya rajtakapta, és fegyverrel fenyegette meg az elkövetőt.

2024. 01. 27. 15:34
Erőszak
Erőszak Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügy rendőrségi iratai szerint a 39 éves Donovan Scott Sheppard január 13-án verekedésbe keveredett egy bárban. Élettársa vitte haza, aki nem sokkal később aludni tért. Amikor felébredt, rajtakapta Sheppardot, hogy szexuálisan zaklatja a 12 éves lányát. A kiérkező rendőrök szerint a felháborodott anya fegyvert fogott a férfira – írja a Fox News amerikai televíziós hálózat.

Sheppard később a rendőröknek bevallotta, hogy HIV-pozitív.

A kislány öt további hasonló esetről számolt be, és azt vallotta, hogy Sheppard többek között a tizenkettedik születésnapján is megerőszakolta.

A férfit több bűncselekménnyel, köztük gyermek ellen elkövetett szeméremsértéssel, bűnszövetségben való részvétellel, mások AIDS-nek való kitételével és nemi erőszakkal is vádolják. Az illetékes bíró félmillió dolláros óvadékot állapított meg.

A hét folyamán egy másik erőszakos bűncselekmény is megrázta az Egyesült Államokat. A Google egyik kínai mérnöke puszta kézzel verte agyon a szintén a Google-nál dolgozó feleségét a kaliforniai Santa Clarában

A bírósági dokumentumok szerint a rendőrséget a pár egyik barátja értesítette, miután a férfi, Csen Liren gyanúsan viselkedett. Csen később beismerő vallomást tett – számolt be róla a Daily Mail brit napilap.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.