Milliószámra küldené haza a migránsokat a jobboldali párt

A németeknek egyre inkább elegük van az illegális migránsokból, akiknek a szociális ellátásuk túlterheli a gazdaságot. A sorozatos bűncselekményeket elkövető migránsokat pedig nem toloncolja ki a szivárványkormány. Az Alternatíva Németországért pedig valódi alternatívát kínál – hívja fel a figyelmet a jobboldali párt.

2024. 01. 12. 21:32
null
Los Cristianos, 2024. január 12. Illegális bevándorlók várakoznak egy mentõhajóban a Kanári-szigetekhez tartozó Tenerifén fekvõ Los Cristianos kikötõjében 2024. január 12-én. A spanyol tengeri mentõszolgálat 126 fekete-afrikai migránst mentett ki a Földközi-tengerbõl a spanyol partok közelében. MTI/EPA-EFE/Miguel Barreto Fotó: Miguel Barreto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vissza fogjuk küldeni a migránsokat a hazájukba. Milliószámra – jelentette ki a közösségi oldalán René Springer, az Alternatíva Németországért (AfD) politikusa. A jobboldali AfD jelenleg hasít a közvélemény-kutatások szerint, a töretlen népszerűsége pedig többek között a bevándorlásellenes retorikának köszönhető. Az embereknek ugyanis már elegük van abból, hogy adófizetőkként tömegeket tartanak el a saját zsebükből.

Sőt egyes pártok, meglovagolva ennek sikerét, újabban már olyan javaslatokat is megfogalmaztak, amelyeket az AfD politikusai évek óta követelnek. Az úgynevezett régi pártok tehát rájöttek, hogy kifizetődő lett az emberek véleményét figyelembe venni – hívta fel a figyelmet több AfD-s képviselő az elmúlt napokban.

Borítókép: Illegális bevándorlók (Fotó: MTI/EPA-EFE/Miguel Barreto)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.