Alapjogokért Központ: Egyesítsük erőinket és cselekedjünk együtt, mert gyermekeink élete a tét!

„Jelenleg csak két olyan hely van Nyugaton, ahol a genderideológiáról lehet beszélni és megkérdőjelezni azt: Magyarországon és az Egyesült Államokban. Ez mutatja, hogy a woke-csőcselék milyen erősen átvette az uralmat a nyugati közbeszédben” – jelentette ki Törcsi Péter.

Forrás: Alapjogokért Központ2024. 02. 28. 9:25
Törcsi Péter
Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója (Forrás: Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány Fotó:
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Alapjogokért Központ operatív igazgatója az amerikai The Heritage Foundationnel közös, A genderideológia veszélyei itthon és külföldön című konferencián szólalt fel.

A nyugati világban sokan hallgatnak, amikor szembe kell szállni ezzel a mérgező, üres képzelgéssel, de a magyarországi és az amerikai konzervatívok nem ezt teszik

 – húzta alá Törcsi Péter.

 Az igazgató beszédében kiemelte, hogy a woke-mocsár elleni összefogás nemcsak választás kérdése, hanem kötelességünk is: 

Magyarország már kivette a részét a gyermekvédelemből és a genderideológia elleni harcból, már az óvodák, iskolák kapujában megállította ezt a liberális eszmét. Ne hagyjuk a szülők jogait és a gyerekek jövőjének megválasztását az iskolaszékekre és más, nem választott NGO-ra!

Beszéde zárásaként Törcsi elmondta, „össze kell fognunk, hogy a józan gondolkodású emberek változást tudjanak elérni, egyesítenünk kell erőinket! Ezért szervezi az Alapjogokért Központ immár harmadik alkalommal az egyetlen európai CPAC-et, a CPAC Hungaryt idén április 25–26-án, Budapesten.”

Borítókép: Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója (Forrás: Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.