Elítélték a diáklány erőszakolóját

A schlachtensee-i erőszaktevőnek börtönbe kell vonulnia. Az ítélet szerint ő és egy bűntársa tavaly nyáron megerőszakoltak egy 14 éves német diáklányt egy népszerű berlini tónál.

Forrás: Bild2024. 02. 20. 21:00
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintegy nyolc hónappal azután, hogy a Berlin-Zehlendorfban található Schlachtensee-nél megerőszakoltak egy 14 éves lányt, két fiatal férfit elítéltek. A berlini kerületi bíróság egy 19 éves férfira három év büntetést szabott ki – közölte hétfőn a bíróság szóvivője, amelyre a Die Welt című lap hívta fel a figyelmet.

A tárgyalás január 11-én kezdődött.

Nina a 2023. június 9-i horrorisztikus éjszakán a Paul Ernst-parkban a napozóterasz felett bulizott mintegy 80 fiatallal közösen. Este fél 11 körül a két fiatal férfi félrehívta az iskoláslányt, majd annak tiltakozása ellenére egy félreeső partszakaszra vonszolták és könyörgése ellenére mindketten megerőszakolták, számolt be a részletekről a Bild.

Mindkét vádlott hallgatott a tárgyalás alatt. Nina a bíróságon tanúként élte át újra a borzalmas éjszakát. A zárt tárgyaláson az ügyész azt kérte, hogy mindkét vádlott csak felfüggesztett büntetést kapjon.

A vádlott társa, egy 18 éves fiatalember kilenc hónap felfüggesztett büntetést kapott csupán a szexuális erőszakért. Feltételként szociális tréningen kell részt vennie, és 60 óra szociális munkát kell végeznie. Emellett a két elítéltnek összesen 5000 euró kártérítést kell fizetnie az áldozatnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.