Három prostituáltat gyilkolt meg egy afgán Bécsben

Az osztrák hatóságok nyomoznak négy nő és egy 13 éves lány egy napon belüli meggyilkolása ügyében Bécsben.

2024. 02. 24. 21:21
Forrás: Forrás: Pexels.com/kat wilcox
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három halálra késelt fiatal nőre bukkantak az osztrák főváros Brigittenau kerületében található bordélyházban péntek este. A hármas gyilkosság 21 óra körül történhetett. Az egyik szemtanú vérnyomokra lett figyelmes a ház előtt, ezért kihívta a rendőröket.

A rendőrség végül egy közeli parkban talált ra egy 27 éves fiatalra, aki késsel bújt meg egy bokorban. Sajtóinformációk szerint a férfi afgán származású, aki 2022-ben kért menedékjogot Ausztriában.

Egy osztrák portál információi szerint a gyanúsítottat sok vágással a testén fogták el, vagyis az áldozatai megpróbálták megvédeni magukat. A gyanúsítottat a rendőröknek sokkolóval kellett megállítaniuk.

De nem ez volt az egyetlen gyilkosság, ami megrázta Bécset: egy nőt és 13 éves lányát találták meg pénteken egy bécsi lakásban, akiket valószínűleg megfojtottak. A fő gyanúsított az apa.

Az osztrák rendőrség azt is közölte, hogy csütörtökön egy megcsonkított férfi holttestére bukkantak Bécsben, a férfi feltételezhetően a drogmaffiával dolgozott együtt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.