Megölte a feleségét, majd öngyilkos lett a férfi

A háromgyermekes édesapa egy erkélyen barikádozta el magát korábban. A rendőrök körbevették a helyszínt.

2024. 02. 08. 12:09
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy fegyveres férfi elbarikádozta magát Nápolyban, a negyedik emeleti otthona erkélyén, ahonnan aztán fegyverrel lőni kezdett – számolt be a sajtó. 

A helyszínre kiérkező rendőrök biztonsági gyűrűt hoztak létre az épület körül, valamint az épületnél vannak a különleges erők, s egy tárgyaló is, aki megpróbálta felvenni a kapcsolatot a férfival. 

Azt korábban nem lehetett tudni biztosan, hogy a férfi miért zárkózott be az otthona teraszára, s miért volt nála fegyver.

Délutánra kiderült, megölte a feleségét. A Corriere della Sera olasz napilap információi szerint a férfi összefüggéstelen mondatokat kiáltozott, többek között azt, hogy: 

Megöltem.

A férfi nős, három gyermek édesapja volt. Közülük ketten kiskorúak, jelenleg iskolában vannak, s állítólag nem tudtak arról, hogy mi történik. A harmadik az iskolával egy Földközi-tengeri körúton tartózkodik jelenleg. Az olasz sajtó értesülései szerint később, amikor a rendőrök rajtaütöttek, a férfi öngyilkos lett.

Borítókép: Nápoly (Fotó: Pixabay, ML5909)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.