Putyin fontos kérdésekben egyeztetett az Egyesült Arab Emírségek elnökével

Egyetértenek abban, hogy mi lenne a cél.

Forrás: TASS2024. 02. 05. 21:03
SZENT GYÖRGY; PUTYIN, Vlagyimir
Moszkva, 2023. december 8. Vlagyimir Putyin orosz elnök beszédet mond a haza hõseinek napja alkalmából rendezett ünnepségen a moszkvai Kreml Szent György termében 2023. december 8-án. Putyin bejelentette, hogy indul a 2024-es oroszországi elnökválasztáson. Jelenlegi államfõi mandátuma 2024. május 7-én jár le. MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Valerij Sarifulin Fotó: Valerij Sarifulin
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök és az Egyesült Arab Emírségek elnöke, Mohammed bin Zajed al-Nahjan telefonon egyeztettek a Gázai tűzszünetről  – adta hírül a Kreml.

Oroszország és az Egyesült Arab Emírségek megerősítették, hogy azonnali tűzszünet akarnak és egy olyan politikai folyamat helyreállítása mellett állnak ki, amelynek célja a palesztinkérdés hosszú távú és igazságos megoldása az ismert nemzetközi jogi alapon

− áll a jelentésben.

A Hamász palesztin terrorszervezet fegyveresei október 7-én indítottak támadást Izrael ellen, az izraeli hadsereg erre válaszul légi és szárazföldi hadműveleteket hajt végre a Gázai övezetben.

Borítókép: Vlagyimir Putyin orosz elnök (Fotó: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml/Valerij Sarifulin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.