Több diák megsebesült Németországban egy iskolai támadásban + videó

Tinédzser támadt az osztálytársaira. Kiürítették az iskolát.

Forrás: MTI, Bild2024. 02. 22. 12:50
Németország iskola
19 February 2024, Schleswig-Holstein, Mölln: Students leave a vocational school building and are taken to a bus by the police. After a person was reportedly seen with a weapon on the premises that morning, the police were deployed. Photo: Daniel Bockwoldt/dpa - ATTENTION: People have been pixelated for legal reasons (Photo by Daniel Bockwoldt / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Diákok sebesültek meg csütörtök délelőtt a nyugat-németországi Wuppertal egyik iskolájában elkövetett támadásban, a rendőrség tájékoztatása szerint őrizetbe vettek egy gyanúsítottat.

A hatóságok több részletet egyelőre nem közöltek – írja az MTI. A Bild című német lap értesülése szerint a támadó kést használt. Mint írják: csütörtökön állítólag egy tinédzser támadta meg az osztálytársait.

Rendőrségi elitalakulatok és a mentők nagy erőkkel vonultak ki az Elberfeld kerületben található gimnáziumhoz, egy rendőrségi helikopter is a levegőben körözött.

A környéket lezárták, a hatóságok információs pontot alakítottak ki a szülők számára az iskola épületének közelében.

Borítókép: A tanulók elhagyják az iskola épületét (Fotó: Daniel Bockwoldt/DPA )
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.