Így húz hasznot Hunter Biden az apja pozíciójából

Az ifjabb Biden kihasználja az apja befolyását az igazságügy rendszerére, és annak ellenére tagadja, hogy az apjának köze lett volna az üzleti ügyeihez, hogy egyre gyűlnek a bizonyítékok az ellenkezőjére – számolt be róla az egyik képviselő, aki jelen volt az elnökcsemete tanúskodásakor. Joe Biden amerikai elnök ellen lassan a végéhez közeledik az alkotmányos felelősségrevonási eljáráshoz szükséges vizsgálat.

Forrás: Breitbart2024. 03. 01. 11:38
Hunter Biden Appears On Capitol Hill For Closed-Door Deposition With Republican Lawmakers
WASHINGTON, DC - FEBRUARY 28: Hunter Biden, son of U.S. President Joe Biden, leaves with his attorney Abbe Lowell following a closed-door deposition before the House Committee on Oversight and Accountability, and House Judiciary Committee in the O'Neill House Office Building on February 28, 2024 in Washington, DC. The meeting is part of the Republicans' impeachment inquiry into President Joe Biden. Samuel Corum/Getty Images/AFP (Photo by Samuel Corum / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hunter Bidenen keresztül hozzá lehetett férni az apjához. Joe Biden elnök fia ezt árulta, ami kimeríti a megvesztegetés fogalmát – mutatott rá a Breitbart amerikai hírportálnak nyilatkozva Andrew Biggs arizonai republikánus képviselő, amikor az elnök fiának a képviselőház bizottságai előtti tanúvallomásáról kérdezték.

Joe Biden és Hunter Biden
Fotó: A Biden család a Fehér Ház erkélyén (Fotó: AFP/Saul Loeb)

Ez bűncselekmény

– mondta ki a nyilvánvalót Biggs, hozzátéve, hogy Hunter számára komoly előnyt jelent, hogy az apja irányítja az igazságügyi minisztériumot, amely arról dönt, hogy vádat emel-e az eljárás akadályozása miatt. Mint arról beszámoltunk, az ifjabb Biden egyszer már megtagadta a tanúskodást, amiért a képviselőház elmarasztalta.

Biggs elmondta, hogy mivel az ifjabb Biden ellen több jogi eljárás is folyik, voltak olyan kérdések, amelyekről nem kérdezhették a képviselők.

Hunter Biden vallomásában többek között azt állította, hogy azért fogadta el a Burisma ukrán energetikai cég igazgatótanácsi pozícióját, hogy az orosz agresszió ellen küzdjön és a demokráciát védelmezze.

Azt mondta, hogy azért választották a Burisma ukrán energetikai cég igazgatótanácsába, hogy megvédje a demokráciát, és a Burisma megállítsa az orosz agressziót

− mondta Marjorie Taylor Greene georgiai republikánus képviselő a Breitbart amerikai hírportálnak.

 

Bidenék továbbra is tagadnak

Bár az ifjabb Biden összeesküvés-elméletnek titulálta az apja ellen folyó alkotmányos felelősségrevonási vizsgálatot, bizonyítékok és tanúvallomások sora támasztja alá, hogy az elnök hazudott, amikor azt állította, hogy nem vett részt a fia üzleti ügyeiben.

E-mailek, szöveges üzenetek, fotók, hangüzenetek, látogatási naplók és tanúvallomások bizonyítják, hogy Joe Biden részt vett fia, Hunter külföldi üzleti ügyleteiben

− mutatott rá Steve Guest republikánus stratéga az X-en közzétett posztjában.

Andrew Biggs szerint a jövő héten további tanúvallomásokkal folytatódik a vizsgálat. Ezt követően állíthatják össze és nyújthatják be a vizsgálatról szóló jelentést Mike Johnson házelnöknek, aki dönt az eljárás további menetéről.

Borítókép: Hunter Biden, Joe Biden amerikai elnök fia (Fotó: Samuel Corum/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.