Kiskorú banda kínozta a német fiatalt

Megdöbbentő videó: törökül beszélő diákok egy csoportja kínoz egy 12 éves német kisfiút. Többször megverik és sértegetik, miközben térdre kell ereszkednie előttük. A rendőrség lezárta a nyomozást.

Forrás: Bild2024. 03. 12. 9:46
Blurred,Shot,Of,Schoolboy,Being,Bullied,By,Classmates,In,School
iskolai erőszak
Photo: Illustration (Source: LightField Studios/Shutterstock)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A schleswig-holsteini Uetersenben török anyanyelvű diákok egy csoportja brutálisan bántalmazott és megalázott egy gyermeket, és ezt telefonnal fel is vették, írta meg a Junge Freiheit.

A Bild által közzétett képeken és videókon az látható, ahogy az egyik elkövető többször is megüti a teljesen megrémült áldozatot, a haját tépi és megalázza. A német kisfiút arra is kényszerítették, hogy térdre boruljon kínzói előtt.

Az újság szerint a sokkoló felvételek februárban készültek. Az elkövető és barátai folyamatosan törökül beszélgetnek egymással, és a tortúra végeztével idegen nyelven kiabálják 12 éves áldozatuk után, hogy „B…szd meg!”. Mivel a fő elkövetők is kiskorúak, minden nyomozást megszüntettek.

„Az iskola helyesen reagált azzal, hogy azonnal bevonták a rendőrséget és támogatást nyújtottak az érintett diáknak” – mondta a pinnebergi járás szóvivője. Egyelőre nem világos, hogy lesz-e az ügynek bármilyen következménye a török anyanyelvű elkövetővel szemben, aki ugyanabba az iskolába jár, mint az áldozata. 

Szankciókat csak akkor lehetne kiszabni, ha az incidenseket teljes körűen kivizsgálták. Tömeges erőszakos cselekmények esetén ez magában foglalhatja egy másik iskolába való áthelyezést is – hangsúlyozta a szóvivő.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: LightField Studios/Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.