Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Orbán Viktor fontos szövetségesével egyeztetett Brüsszelben

A kétnapos EU-csúcstalálkozó előtt találkozott a szomszédos ország vezetőjével a miniszterelnök.

2024. 03. 21. 6:08
ORBÁN Viktor
Prime Minister Viktor Orban at a panel discussion on the future of US-Hungarian relations held by the Heritage Foundation in Washington DC on March 7, 2024 (Photo: MTI/Prime Minister's Press Office/Zoltan Fischer)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarország és Szerbia között történelmi csúcson vannak a kapcsolatok. Ezt már több alkalommal is elmondták a két ország vezetői. A magyar kormányfő és a szerb köztársasági elnök ezúttal Brüsszelben cserélt véleményt az előttük álló fontos találkozók előtt.

A tárgyalásról Alekszandar Vucsics fényképet tett közzé Instagram-oldalán. A szerb államfő a kép alá írt szövegben Orbán Viktort barátjának nevezte, s megjegyezte, hogy megbeszéltek minden, az országaik számára fontos témát, s véleményt cseréltek a jelenlegi geopolitikai helyzetről, az energiahelyzetről, valamint a regionális kérdésekről is.

Borítókép: Orbán Viktor kormányfő a leghíresebb amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage (Örökség) alapítvány panelbeszélgetésén, amelyet Az amerikai–magyar kapcsolatok jövője címmel tartottak Washingtonban 2024. március 7-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.