Oroszország nemet mond a genderlobbira + videó

Az első, Oroszország által kezdeményezett Ifjúsági Világfesztivált 2024. március 1. és 7. között rendezték meg Szíriusz szövetségi területén, Szocsi közelében. A rendezvény záróünnepségén Vlagyimir Putyin is köszöntötte a fiatalokat.

Forrás: TASZSZ2024. 03. 07. 16:26
null
In this pool photograph distributed by Russian state owned agency, Russia's President Vladimir Putin (2R) poses with foreign students studying in Russia who took part in the 2024 World Youth Festival (WYF) at the Sirius Federal Territory, in Sochi, Krasnodar Region, on March 6, 2024. . (Photo by Ekaterina CHESNOKOVA / POOL / AFP) Fotó: Ekaterina CHESNOKOVA / POOL / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Bár különbözőnek tűnhetünk, mindannyian emberek vagyunk, és mindannyian egyenlőek, és ha mindannyian egyenlőek vagyunk, akkor nincs helye a világban a kizárólagosságnak, az arroganciának és a szegregációnak

– jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Egyenlőségünk a születés pillanatától kezdődik, és mindannyian a férfiasságnak és a nőiességnek köszönhetően jövünk létre, és ezen nem lehet változtatni

– szögezte le Putyin, majd hozzátette:

„Mindannyiunknak arra kell törekednünk, hogy egyenlő feltételek között fejlődjünk. Ettől lesz a világ biztonságosabb hely. A jövő már elkezdődött, és hogy milyen lesz, az a fiataloktól függ, akik számára fontos, hogy ne felejtsék el, hogy a hagyományos értékek a létezés alapját jelentik”.

Putyin kijelentései után a tömeg felállt és vastapssal jelezte, hogy egyetértenek az orosz elnökkel.

Az Ifjúsági Világfesztiválon mintegy húszezer fiatal vett részt, közülük tízezren mintegy 180 országból utaztak el Oroszországba. A fiatalok az üzleti élet, a média, a nemzetközi együttműködés, a kultúra, a tudomány, az oktatás, az önkéntesség és jótékonyság, a sport és számos egyéb területen vitathatták meg álláspontjukat. 

Borítókép: Az orosz állami tulajdonú ügynökség fényképén Vlagyimir Putyin orosz elnök (2R) Oroszországban tanuló külföldi diákokkal pózol, akik részt vettek a 2024-es Ifjúsági Világfesztiválon (WYF) a Szíriusz Szövetségi Területen, Szocsiban, Krasznodar régióban. 2024. március 6-án (Fotó: Ekaterina Chesnokova/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.