Sokkoló videó terjed a közösségi médiában. Vajon visszavonul Joe Biden?

Óriási figyelmet kapott a közösségi médiában terjedő videó, amin a hivatalban lévő elnök mindennapi szerencsétlenkedéseit mutatják be.

2024. 03. 10. 8:07
BIDEN, Joe
Wallingford, 2024. március 9. Joe Biden amerikai elnök beszél támogatóihoz a Pennsylvania állambeli Wallingfordban rendezett kampányeseményen 2024. március 8-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban. MTI/EPA/Shawn Thew Fotó: Shawn Thew
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A videó rámutat, hogyan teszi magát nevetségessé nap mint nap a világ legnagyobb hatalmának vezetője, ahelyett, hogy visszavonulna méltósággal. Ahogy arról már mi is többször írtunk Joe Biden beszámíthatósága, egészségügyi állapota aggasztja az amerikaiak jelentős részét. Biden stábja egy kampányvideót tett közzé, amiben az elnök elismeri, hogy nem fiatal. Ezzel a beismeréssel kezdődik a paródiavideó is, ami aztán bemutatja, hogy az elnök valóban nem fiatal már, és a mindennapossá vált szerencsétlenkedéseiből szedtek össze egy csokorral. 

 

Ahogy arról korábban mi is írtunk, az elnök gyakran szagolgatja kislányok haját, és illetlenül ölelgeti őket, halott politikusokkal van időnként megbeszélése, és Jézussal is szokott találkozni

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök beszél támogatóihoz a Pennsylvania állambeli Wallingfordban rendezett kampányeseményen 2024. március 8-án. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban (Fotó: MTI/EPA/Shawn Thew)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.