Videón a mindent megsemmisítő orosz Szu–34-es csapás

A videóban nyomon követhetjük, ahogy felkészítik a gépet a felszállásra. Megmutatják, hogyan helyezik el a bombát, és végül azt is láthatjuk, hogyan dobja le a célpontra azt.

2024. 03. 01. 15:37
Szu-34-es ledobja a bombát
Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donyeck déli részén támadtak ukrán célpontokat az orosz vadászbombázók. Az orosz légierő Szu–34-es gépeinek legénysége univerzális tervező- és korrekciós modulokkal ellátott, nagy robbanóerejű légibombákkal indítottak csapásokat. A harci bevetés eredményeként minden célpontot eltaláltak – jelentette be az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma Telegram-csatornáján. 

 

 

Borítókép: A bomba ledobása után a Szu–34-es legénysége ellenőrzi, hogy a feladatot sikeresen végrehajtotta. Részlet a videóból (forrás: orosz védelmi minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.