Brüsszel az illegális migránsokat támogatja az európai emberek helyett + videó

Az Európai Parlament szerda este elfogadta azt az eleve kudarcra ítélt migrációs paktumot, amely szemben áll az európai emberek, köztük a magyarok döntő többségének az akaratával, mondta közösségi oldalán Zsigmond Barna Pál.

2024. 04. 11. 9:24
Zsigmond Barna Pál Fotó: Facebook/ Zsigmond Barna Pál
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról lapunk tegnap beszámolt, a nyári európai parlamenti választások előtt még a Brüsszelt uraló baloldali erők érvényre tudták vinni akaratukat, és a migrációs csomag minden egyes pontját megszavazták. 

Az Európai Parlament szerdán elfogadta az eleve kudarcra ítélt migrációs paktumot, amely szemben áll az európai emberek, közte a magyarok döntő többségének akaratával, akik mind elutasítják az erőszakos, politikailag gerjesztett migrációs folyamatot.

– mondta a közösségi oldalára feltett videóban Zsigmond Barna Pál.

Mindenki számára ismert, hogy a 2015-ös migrációs válság milyen súlyos gazdasági, kulturális és biztonsági következményekkel járt, tette hozzá.

Ez a folyamat nem állt meg, sőt az elhibázott brüsszeli migrációs politika miatt a migrációs nyomás évről évre fokozódik egész Európában. Brüsszel mai vezetése ugyanis nem megállítani akarja a migrációt, hanem kezelni.

– Az új brüsszeli szabályozás kétfajta kötelező kvótát akar bevezetni. Egyrészt előírnák, hogy a Magyarországra illegálisan és sokszor erőszakosan érkező migránsok kérelmeit itt, a határon belül bíráljuk el. Ez migránsgettók létrehozását jelentené és egyben hatalmas biztonsági kockázatot – mutatott rá a politikus.

Másrészt egy kötelező migránskvótát is bevezetne, és amennyiben ezt nem teljesítjük, akkor húszezer eurót kell fizetnünk minden be nem fogadott migráns után. Ez elfogadhatatlan!

– tette hozzá.

A migránskvóták és a migránsgettók helyett hatékony kiutasítási mechanizmusra, a külső határok védelmére és a további illegális beáramlás megelőzésére van szükség.

Magyarországon 2015 óta mondjuk, hogy a migrációs válság brüsszeli kezelése kudarcot vallott. A problémát nem szabad Európába hozni, hanem ott kell kezelni, ahol felmerült, mondta a politikus.

Aki egyszer betette a lábát az Európai Unióba, azt onnan már szinte lehetetlen hazaküldeni.

Ezt igazolják a számok is, ugyanis a kiutasítási határozatok egynegyedét sikerült csak ténylegesen végrehajtani. A kiutasítottak közel háromnegyede továbbra is az unió területén maradt – folytatta.

Arról beszélt, hogy paradigmaváltás kell az Európai Unió migrációs és menekültügyi szabályozásában. A kudarcra ítélt migrációs paktum helyett józanságra, hatékony határvédelemre és a migránskérelmek határon kívüli elbírálására van szükség.

A működő magyar modell átvétele helyett a Soros-birodalom által finanszírozott dollárbaloldal a balliberális fősodorral karöltve áterőltette a migrációs paktumot, ami továbbra sem állítja meg, hanem ösztönzi az illegális migrációt.

– mutatott rá.

Döntsenek bárhogy Brüsszel háború- és migránspárti vezetői, mi továbbra is a magyar emberek véleményét képviseljük. Ehhez pedig olyan európai parlamenti képviselőkre van szükség, akik idegen érdekek helyett a nemzeti érdeket, az illegális migráció helyett a magyar embereket, a háború helyett pedig a béke ügyét képviselik

– zárta szavait.

Borítókép: Zsigmond Barna Pál (Forrás: Facebook/ Zsigmond Barna Pál)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.