Elon Musk sem hagyta szó nélkül: rosszabb a helyzet, mint gondolták

Az izraeli biztonsági szolgálatok szerint a malmői helyzet olyan rossz, hogy Izrael eurovíziós résztvevőit arra kérik, zárkózzanak be a szállodai szobájukba.

2024. 04. 21. 15:16
MUSK, Elon
Elon Musk dél-afrikai-amerikai milliárdos üzletember (Fotó: MTI/EPA-PAP/Zbigniew Meissner) Fotó: Zbigniew Meissner Forrás: MTI/EPA-PAP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Eurovíziós Dalfesztivál izraeli versenyzője, Eden Golan nemrég találkozott a Shin Bet biztonsági szolgálat képviselőivel a jövő hónapban esedékes svédországi útja előtt. 

Az énekesnőnek és csapatának állítólag azt tanácsolták, hogy a Malmőben tett látogatásuk alatt ne hagyják el szállodai szobájukat, kivéve a fellépések és a hivatalos események idejére 

– írja a Samnytt svéd hírportál.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a héten jelentették be, hogy Malmőben megerősítették a biztonsági intézkedéseket az Eurovízió előtt, ahol Izrael részvétele elleni tiltakozásokra számítanak. A hatóságok „látható” intézkedéseket ígértek, és a májusi rendezvény idejére erősen felfegyverzett rendőröket, valamint dán és norvég erősítést várnak.

Svédország átalakulása békés és jól működőből iszlamizált és erőszakos országgá vonzza a figyelmet – fogalmaz a svéd hírportál, és felhívják rá a figyelmet, hogy Elon Musk sem hagyta szó nélkül Golan ügyét.

Hűha 

– kommentelte a milliárdos az erről szóló X-bejegyzés alá. 

Borítókép: Elon Musk dél-afrikai-amerikai milliárdos üzletember (Fotó: MTI/EPA-PAP/Zbigniew Meissner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.