Halálos buszbaleset történt egy kelet-szlovákiai településen

Két halálos áldozata és hét sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton történt a kelet-szlovákiai Szepesváralján. A balesetben egy hirtelen megindult autóbusz elgázolta az előtte álló fiatalokat – jelentette a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség.

Forrás: MTI2024. 04. 06. 13:05
A katasztrófavédelem egy tömegközlekedési autóbusz és egy teherautó ütközésének helyszínén dolgozott Malánta község közelében, Szlovákiában, Nyitra város szélén. Fotó: Szlovák Köztársaság Rendőrsége Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset áldozatai és sérültjei egy ifjúsági egyházi találkozó résztvevői közül kerültek ki, amelyet a hétvégén a szepességi településen tartanak – közölte a szlovák belügyminisztérium a hírügynökséggel, írta meg az MTI.

Illusztráció, buszbaleset (Fotó: NurPhoto/AFP/Massimo Valicchia)
Illusztráció, buszbaleset (Fotó: NurPhoto/AFP/Massimo Valicchia)

 

A baleset kiváltó okát – azt, hogy miért indult el az álló autóbusz – még vizsgálja a rendőrség. A helyi mentők közlése szerint a baleset áldozatainak száma még változhat.

Borítókép: A katasztrófavédelem egy tömegközlekedési autóbusz és egy teherautó ütközésének helyszínén dolgozott Malánta község közelében, Szlovákiában, Nyitra város szélén (Fotó: AFP/Szlovák Köztársaság Rendőrsége)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.