Őszintén vallott a migránsokról egy londoni nő + videó

Az Európába érkező migránsok senkit és semmit nem tisztelnek.

2024. 04. 06. 21:01
A brit szigetekre érkező migránsok nem tisztelik sem a helyieket, sem az európai kultúrát (Fotó: Anadolu via AFP/Stuart Brock)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy londoni nő beszélt egy televíziós műsorban arról, hogy milyen körülmények uralkodnak a brit fővárosban azóta, hogy az illegális migránsok tömegével érkeznek a szigetországba. 

Tíz éve élek Londonban, és még soha nem éreztem magam kevésbé biztonságban, mint most a tömeges bevándorlás miatt. Nagyon nehéz erről beszélni, mert rasszizmussal vádolnak minket, de ez a valóság

– fogalmazott a nő.

Arról már lapunk is beszámolt korábban, hogy felvételek tanúsítják, hogyan bánnak az európai nőkkel a migránsok. Európa-szerte egyre több problémát okoznak, többek között azzal, hogy nem tisztelik az európai kultúrát. Ennek fényében nem is csoda, hogy az alábbi jelenet egyes országokban mindennaposnak számít az utcán. A videóban az látható, ahogy egy migráns brutálisan megüt egy nőt.

Ezt az idősebb asszonyt is először inzultálták, majd megverték a migránsok, végül bedobták egy közeli medencébe.

Olyan vérlázító videót is közzétettek korábban, amely egyértelműen megmutatja, hogy mit gondolnak az Európába érkező migránsok a keresztényekről és az európai kultúráról. A felvételen az látható, ahogy egy illegális migráns az utcán leköp egy papot.

Borítókép: A brit szigetekre érkező migránsok nem tisztelik sem a helyieket, sem az európai kultúrát (Fotó: Anadolu via AFP/Stuart Brock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.