Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Az orosz Jedi lovag fénykard helyett bottal vív meg egy öngyilkos drónnal

Az a szerencsén múlott, hogy az akciója nem ért véres véget. Ez volt talán a háború egyetlen és egyben a legviccesebb pillanata is.

2024. 05. 19. 10:10
Bottal hajtja el a katona az öngyilkos drónt
Bottal hajtja el a katona az öngyilkos drónt Forrás: Telegram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háborút uraló gyilkos akciók közben vannak vakmerő katonai akciók is. Egy ilyenről számolt be az egyik Telegram-csatorna, amikor is egy ukrán öngyilkos drónt hajt el egy bot segítségével az orosz katona.

Azért a háború többnyire nem ilyen, mert mindeközben nagyon sok szörnyű halálos videó is felkerül az internetre. Több olyan csatorna is van a Telegramon, melyek bemutatják ezeket a borzalmakat. Mivel ezek 18+ tartalmak, ezért ezek megnézhetőségét korlátozza a Telegram. Ezeket a tartalmakat gyengébb idegzetűeknek nem ajánljuk. 

Borítókép: Részlet a videóból, ahogy a katona megvív a drónnal

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.