Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Fogfájás volt a gond, aztán kiderült, hogy valami teljesen másról van szó + videó

Fogfájás volt Terry legnagyobb gondja, ezért egy idő után úgy döntött, elmegy a fogorvoshoz. Utóbb azonban kiderült, hogy nem egyszerű fogfájás a gond, a helyzet pedig rosszabb, mint gondolta.

Forrás: Mirror, BorsOnline2024. 05. 24. 13:21
Modern,Dental,Cabinet,fogorvos,rendelő
illusztráció Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fogfájás miatt ment orvoshoz Terry, azonban úgy tűnik, egy kicsit későn fordult szakemberhez. Az orvos úgy döntött, kihúzza a férfi fogát, a fertőzés azonban nem múlt el. Ahogy telt az idő, egyre nagyobb lett a baj, sőt, a fogfájás sem múlt el, ugyanis valamilyen rejtélyes módon húsevő baktérium jelent meg a rossz fog környékén, és átterjedt az arcára. 

Sokan annyira félnek a fogorvostól, hogy fogfájás esetén sem mennek el szakemberhez. Fotó: Shutterstock
Sokan annyira félnek a fogorvostól, hogy fogfájás esetén sem mennek el szakemberhez. Fotó: Shutterstock

A fertőzés aztán felhúzódott a férfi bal szemgolyója alá, már arra is jó esélye volt, hogy elveszíti a látását, így tehát azonnali beavatkozásra volt szükség. 

A fogfájás nem játék

Azonnali hatállyal beavatkozásra volt szükség, hogy megmentsék a látását. Shadi Basyuni sebész arról beszélt, hogy ilyenkor az idő a legfontosabb tényező. A fogfertőzés ugyanis könnyen a szemgödörbe húzódhat, ami a látás elvesztéséhez vezethet. Ilyenkor minél hamarabb el kell távolítani a fertőzést.

Terry látását végül sikerült megmenteni, a férfi utóbb úgy gondolja, nagy szerencséje volt, hogy időben gondos kezekbe került – írja a Mirror cikke alapján a BorsOnline

Nyolc héttel a műtét után Terry azt mondta, az egész orvosi csapat fantasztikus munkát végzett és nagyon hálás nekik. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.