Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Ijesztő dolog történt egy repülőgéppel a levegőben + videó

Rémisztő pillanatokat élhettek át egy indiai belföldi járat személyzetének tagjai és utasai. Egy kigyulladt hajtómű miatt vissza kellett térniük a kiinduló reptérre, és elképesztő módon mindenki épségben megúszta a kalandot.

2024. 05. 21. 11:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Furcsa és egyben ijesztő dologra lettek figyelmesek az Air India Express egyik járatának utasai mindössze néhány perccel azután, hogy az Airbus A320-as felszállt az India déli részén, Karnátaka államban található Bengaluruból – számol be róla a Fox 10 amerikai helyi televízióállomás.

A narancsszínű fénycsóváról hamar kiderült, hogy az egyik hajtómű gyulladt ki, ezért a járat visszatér a bengalurui reptérre. A leszállás meglehetősen drámaira sikerült, majd az utasoknak a helyükön kellett megvárniuk, hogy a repülőtéri tűzoltók eloltsák a lángokat. Ezután került sor a 179 utas és hatfős személyzet evakuálására.

Szinte a csodával határos, hogy a vérfagyasztó incidens során senki sem sérült meg – mutat rá a Daily Mail brit napilap.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.