Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Az áldozatok száma elérte a hatvan főt az ukrán fegyveres erők Luhanszk elleni támadásában

A mentők további két holttestet húztak ki a romok alól.

2024. 06. 08. 8:18
Az ukrán fegyveres erők Luhanszk elleni támadásában az áldozatok száma elérte a 60 főt
Az ukrán fegyveres erők Luhanszk elleni támadásában az áldozatok száma elérte a 60 főt Forrás: Telegram
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) Luhanszk elleni támadása következtében a sebesültek száma június 8-án reggelre elérte a hatvanat. Emellett a mentők további két holttestet húztak ki a romok alól – közölte Leonyid Pasecsnik, a Luhanszki Népköztársaság (LPR) vezetője a Telegram-csatornáján.

Most mindent megtesznek azért, hogy a tragédia következményeit minél gyorsabban felszámolják, hogy az embereknek a szükséges segítséget megadják. A szakemberek helyreállítják a házak hőkörét, helyreállítják a víz- és áramellátást. Ezekben a munkálatokban az összes érintett osztály munkatársai és a szponzori régiók szakemberei vesznek részt

 – írta Telegram-csatornáján.  

A lakás nélkül maradt áldozatok ideiglenes szállásközpontokban vannak, és mindent megkapnak, amire szükségük van. Orvosok és pszichológusok dolgoznak az emberekkel, és segítenek nekik a sérült lakásokért járó kártérítés megszervezésében

 – tette hozzá.

Borítókép: A mentők további két holttestet húztak ki a romok alól (Forrás: Telegram)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.