Az ukránok kamikaze pilóta nélküli gépekkel támadtak, itt az eredmény

Az ukrán fegyveres erők legalább három kamikaze UAV-val támadták Észak-Oszétiát.

Forrás: Mash Telegram-csatorna2024. 06. 08. 11:01
Lezuhant ukrán drónokról készült felvételek, amelyekkel az ukrán fegyveres erők Észak-Oszétiát akarták megtámadni. Motorok és egy halom törmelék - minden, ami az UAV-ból megmaradt
Lezuhant ukrán drónokról készült felvételek, amelyekkel az ukrán fegyveres erők Észak-Oszétiát akarták megtámadni. Motorok és egy halom törmelék - minden, ami az UAV-ból megmaradt Forrás: MASH
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán fegyveres erők legalább három kamikaze UAV-val támadták Észak-Oszétiát. A célpont egy katonai repülőtér Mozdokban. A videón az egyik Ukrodron átrepülése látható. Az előzetes információk szerint egy Mugin-5 Próról van szó a hossz, tömeg és egyéb paraméterek alapján. 

Borítókép: Lezuhant ukrán drónokról készült felvételek, amelyekkel az ukrán fegyveres erők Észak-Oszétiát akarták megtámadni. Motorok és egy halom törmelék – minden, ami az UAV-ból megmaradt (Forrás: Mash Telegram-csatorna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.